Tckl voor uw eigen webinar

Professionele webinars
& online events

Organiseer snel en eenvoudig een professioneel webinar voor relaties, klanten en collega’s.

Een eigen webinar hoeft niet duur te zijn. Extra opties, zoals een opnamestudio of een presentator, zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Koppel met YouTube, Jet-Stream, Zoom en meer!

Tckl is te koppelen met alle grote live streamingdiensten. Wij helpen bij het kiezen van de dienst die qua functies en tarieven het beste bij u past.

Eenvoudig aanmaken

Maak in een handomdraai uw online event aan! Stel de datum, tijd en locatie in en uw event kan al worden toegevoegd aan uw agenda.

Uw gasten uitnodigen

Uw webinar is beschikbaar voor uw gasten. Wilt u een grote groep uitnodigen, alleen een klein gezelschap, of mensen zichzelf laten aanmelden? Het kan allemaal met Tckl:

  • Vrije aanmelding of besloten
  • Uw gastenlijst via een Excelbestand uploaden
  • Eén voor één uitnodigen
  • Uw gastenlijst hergebruiken
Invite page

Ondersteuning & faciliteiten

Wij denken graag mee over hoe u een interessant programma opstelt voor uw publiek. We helpen u bij keuzes maken, zoals op welke locatie het webinar plaatsvindt en of u gebruik wilt maken van een presentator, naast uw spreker(s). Door samenwerking met diverse partners in heel Nederland kunt u alles in 1 keer regelen, zoals opname-apparatuur of een volledig ingerichte studio.

Interactie met én tussen deelnemers

Er zijn veel contactmomenten voor, na en tijdens een webinar. Van de uitnodiging tot de bedank-mail achteraf. Met Tckl communiceert u perfect met de deelnemers van uw webinar. Tijdens de webinar kunnen deelnemers via een live chat berichten sturen, zodat u hier direct op kunt reageren. Deelnemers komen ook makkelijk met elkaar in contact, doordat ze andere gasten kunnen zien en rechtstreeks met elkaar kunnen chatten in Tckl.

Wilt u een complete event-experience op afstand?

Voor congressen en uitgebreide online events werkt Tckl samen met Lets Get Digital. Uw gasten worden persoonlijk welkom geheten in een omgeving waarin digitaal het dichtst in de buurt komt van een fysiek event. Meer weten? Bezoek de website of:

RIVM richtlijnen

Tijdens de coronacrisis gelden er richtlijnen vanuit het RIVM, die op ieder moment kunnen wijzigen. Een webinar biedt perfect uitkomst als communicatiemiddel met uw relaties zonder besmettingsrisico. Ook bij de ondersteuning, opnames en uitvoering van het webinar houden wij rekening met de aangescherpte contactrichtlijnen, onder andere door keuzes te maken waarbij minimale bemanning nodig is.

Vraag een offerte aan

U heeft al een professionele webinar vanaf € 250,-. We maken graag een offerte op maat die precies aansluit bij uw wensen. Vraag deze hieronder aan:

Aanvraagformulier webinar
Klik de opties aan die u wilt laten meenemen in de offerte:
reCAPTCHA
Neem direct contact op:

085 3035 814

info@tckl.nl

Demonstratie van een webinar in Tckl

Plan een demonstratie in

Zelf ervaren hoe een webinar er in de praktijk uit ziet? Eén van onze medewerkers toont u live de mogelijkheden. Kies een moment waarop wij contact met u opnemen voor een demonstratie: