Wie neem je mee met jouw business tickets? Competitieschema Eredivisie en Eerste Divisie voetbal nu in tckl

Programma Eredivisie in tckl

Heb je business seats en wil je weten wie er komend seizoen met je mee willen naar een voetbalwedstrijd in de Eredivisie of Eerste Divisie? Dan is het nu tijd om te gaan inventariseren via tckl.

Het definitieve competitieschema is bekend en staat nu in tckl. Alle wedstrijden van de clubs die uitkomen in de Eredivisie en Eerste Divisie staan erin vermeld. Heb je business seats bij Ajax, Feyenoord, PSV of een van de andere clubs? Dan kun je nu beginnen met het inventariseren van de interesse in jouw seats of direct relaties gaan uitnodigen voor wedstrijden.

Hoe werkt het?

  1. Download tckl in de App Store of in Google Play
  2. Maak in een handomdraai een account aan
  3. Voeg een sponsorschap toe bij de club waar jij business seats bezit en geef het aantal seats aan dat je hebt
  4. In het menu ‘manage’ staan alle wedstrijden waar jij seats hebt. Je kunt nu de hele kalender delen op social media, of een wedstrijd openen en alleen deze delen met je relaties

Interesse inventariseren

Er gaat veel tijd zitten in het uitnodigen van relevante relaties voor een voetbalwedstrijd. In de praktijk blijkt dat ze vaak geen tijd hebben of iets anders gepland hebben. Daarom hebben we de mogelijkheid ontwikkeld om interesse te inventariseren. Door een evenement op social media te delen, kunnen je relaties met een druk op de knop aangeven of zij geïnteresseerd zijn om met je mee te gaan. Via push notificaties en een overzicht in de app wordt je op de hoogte gehouden. Hierdoor krijg je een goed overzicht van mensen die mee willen, zonder dat je verplicht bent ze uit te nodigen.


Lees ook:
8 manieren om meer rendement uit je business seats te halen

 

Uitnodigen

Weet je al wie je wilt meenemen naar welke wedstrijd? Dan is het niet nodig om interesse te inventariseren. Met tckl kun je erg eenvoudig jouw relaties uitnodigen. Door de naam en e-mailadres van jouw gast in te vullen, kun je een uitnodiging versturen. Neemt je relatie de uitnodiging aan of weigert hij hem? Dan wordt je hierover direct op de hoogte gebracht.

Alle informatie op een rijtje

Tckl geeft je een perfect overzicht van al je business seats activiteiten. De app laat zien wie je uitnodigt, maar ook wie jouw uitnodiging accepteert en weigert. Op deze wijze weet je exact hoeveel relaties je nog kunt meenemen. Tegelijkertijd heb je een overzicht van alle relaties die je al eerder in het seizoen hebt ontvangen.

De Eredivisie begint op vrijdag 10 augustus met de wedstrijd PEC Zwolle – SC Heerenveen. Een week later begint de Eerste Divisie met onder meer de wedstrijd tussen de degradanten FC Twente en Sparta Rotterdam.