Waar moet ik op letten bij het uitnodigen van relaties voor mijn business seats?

Ongeïnteresseerd

Een relatie uitnodigen voor een evenement waar jij business seats voor hebt, daar zegt een relatie niet snel nee tegen. Tenminste, dat zou je denken. Maar niet elk evenement is geschikt voor elke relatie. Ken daarom jouw relaties en denk na over wie je uitnodigt.

Stel je hebt business seats tijdens een aansprekend autosportevenement op een zondag. Daar kun je mee scoren bij je relaties. Want wie wil daar eigenlijk niet naar toe? In de praktijk blijkt dat niet iedereen even geïnteresseerd is om mee te gaan.

Ken je relatie

Allereerst is het evenement op zondag. Dat is niet voor allemaal weggelegd. Voor sommigen is zondag een rustdag, de dag om naar de kerk te gaan of om samen met de familie te zijn. Misschien dat je relatie zich verplicht voelt om op de uitnodiging in te gaan, maar dit is geen gezonde situatie. Want aan een relatie die met tegenzin mee gaat, heb je niets.

Houdt jouw relatie eigenlijk wel van autosport? Misschien is het een groot liefhebber van voetbal, maar heeft hij of zij helemaal geen interesse in autosport. Gaat je relatie desondanks op de uitnodiging in, dan bestaat de kans dat hij zich gaat vervelen en hij zich niet op zijn gemak voelt. Dat straalt af op andere aanwezigen en geeft jezelf waarschijnlijk ook geen prettig gevoel.

Meerdere relaties uitnodigen

Heb je meerdere business seats tijdens het autosportevenement of tijdens een ander evenement? Dan is het verstandig om je relaties goed bij elkaar uit te zoeken. Kijk daarbij of de relaties onderling mogelijk ook iets voor elkaar kunnen beteken. Een bezoek aan jouw evenement wordt daarmee een win-winsituatie voor hen. Gegarandeerd dat jouw gunfactor stijgt.

Goed management van business seats belangrijk

Het meenemen van de juiste relaties naar een evenement vraagt om een goed management van je business seats. In tckl wordt je hiermee op verschillende manieren geholpen. Wanneer je meerdere evenementen hebt, kun je een evenementenkalender maken en die naar je relaties toesturen. Door hen te vragen in welk evenement zij geïnteresseerd zijn, krijg je een goed overzicht met wie je naar welk evenement kunt. Tegelijkertijd kun je jouw relaties taggen met interesses en hen daar eenvoudig op terugzoeken voor een volgend evenement.

Download nu de app voor iOS en Android.