Clubs & organisatoren

Tckl geeft clubs en organisaties veel nuttige informatie over de bezetting van business seats. Bovendien doe je je sponsors er een groot plezier mee.

Voorkom lege business seats

Lege stoeltjes op de hoofdtribune, business seats houders die moeite hebben om relaties mee te nemen en ontevreden sponsors die na afloop van het seizoen vertrekken. In een tijd waarin de netwerkevenementen als paddestoelen uit de grond schieten, moeten clubs en organisatoren van evenementen iets extra bieden om interessant te blijven voor hun geldschieters.

Uitnodigen van relaties tijdrovend

Een van de meest genoemde pijnpunten in business sponsoring is het proces van uitnodigen van relaties voor evenementen. Met name een goed systeem waarmee snel en eenvoudig de juiste mensen kunnen worden uitgenodigd, ontbreekt. Het gevolg is dat seats leeg blijven of dat er grote tijdsinvesteringen moeten worden gedaan om voor ieder event de juiste gasten te ontvangen. Het is een reden voor sponsors om te stoppen met deze vorm van sponsoring of minder business seats af te nemen.

Tckl biedt de mogelijkheid aan sponsoren om met een app eenvoudig relaties uit te nodigen voor hun business bijeenkomsten. Het bespaart tijd en geeft veel gemak. Voor clubs en organisaties geeft het systeem veel belangrijke inzichten over hun sponsors.

Gelijk weten wat tckl voor jouw club kan doen?

Bron van belangrijke informatie

Door als organisatie of club samen met je sponsors Tckl te gebruiken, krijg je veel nuttige informatie. Welke evenementen zijn het meest populair bij je sponsors? Hoe is de bezetting van de business seats per evenement? En welke sponsoren profiteren nog niet optimaal van de samenwerking met jouw organisatie? Het maakt duidelijk in welke sponsorschappen je extra moet investeren en uit welke sponsordeals mogelijk meer te halen valt.

Uitnodigen wordt leuk en interactief

De app van Tckl maakt het uitnodigen van gasten voor je sponsor een eenvoudige en leuke klus. De wedstrijden en evenementen worden automatisch getoond in hun kalender in de app. Dit geeft je relaties een compleet overzicht van al jouw evenementen en is altijd up to date. Het maakt het voor sponsors veel eenvoudiger om relaties uit te nodigen en het kost veel minder tijd. Door het aanmaken van een reservelijst in Tckl kunnen zij eenvoudig iemand anders uitnodigen, wanneer een gast uitvalt.

Geen omkijken meer naar tickets

Papieren tickets langsbrengen bij je gasten of zelf e-tickets handmatig per e-mail versturen, is verleden tijd. Door e-tickets aan het systeem te koppelen, worden de tickets automatisch per mail naar de uitgenodigde gasten verstuurd of ontvangen zij het als pushbericht in de app.

Voorkom lege stoelen

Heb je niet alle business tickets verkocht? Clubs en organisatoren kunnen in Tckl ook hun ‘restcapaciteit’ aanbieden. Deze kaarten kunnen door Tckl-gebruikers in de app worden aangekocht. Hierbij focus je als club of organisatie niet alleen op bestaande sponsoren, maar ook op nieuwe partijen die belangstelling hebben. Met een klik kunnen zij die interesse omzetten in een koop en ontvangen direct het ticket, snel en eenvoudig.

Gratis mobiele app

Tckl is een zeer handige app voor clubs en organisatoren van evenementen. Uiteraard is er ook een desktop versie beschikbaar voor gebruik op kantoor. De mobiele app voor Android en iOS is extra handig omdat de pushberichten je voortdurend op de hoogte houden van het succes van je evenement. Deze app is gratis voor jou en je gasten als je business partner wordt van Tckl.

Ik wil meer informatie

We leggen je graag precies uit wat Tckl voor jouw club of organisatie kan betekenen en hoeveel belangrijke informatie het jou oplevert. Neem nu contact op via het contactformulier of bel ons.