Tckl voor Clubs & organisatoren

Verbind uw sponsoren en gasten aan uw evenementen en verrijk de kernwaarde van business seats: het versterken van relaties door het delen van een ervaring.

Wat is Tckl?

Tckl is de ideale app, voor desktop en mobiel, voor sponsors van sportclubs en eventorganisatoren die relaties uitnodigen voor hun business seats. De club krijgt uitgebreid inzicht in de activiteiten van de sponsors en gasten, terwijl rekening wordt gehouden met de hoge Europese standaarden van de AVG.

Sponsors krijgen een krachtige alles-in-één oplossing voor het uitnodigen van- en communiceren met hun gasten. De gasten kunnen andere aanwezigen zien en ermee in contact komen, zelfs vóór de wedstrijd.

Upsells & leads

Tckl moedigt sponsors aan om proactief interesses van relaties te verzamelen en vroeg te beginnen met uitnodigen. Een sponsor loopt hierdoor snel tegen zijn limiet aan: de seats zijn vergeven, maar er komen nog interesses binnen van relaties die de sponsor graag zou meenemen. Gelukkig kan de sponsor met Tckl eenvoudig extra tickets bijbestellen!

Als de club seats beschikbaar stelt in Tckl, kan een sponsor in één klik zijn capaciteit verhogen. De sponsor betaalt voor zijn extra seats en de club verdient, zonder inspanning, aan de restcapaciteit.

Inzicht

Wanneer beginnen sponsors met het uitnodigen van hun relaties? Hoe goed zijn de seats gevuld? Hoe vaak worden dezelfde mensen uitgenodigd? Hoe vaak worden uitnodigingen afgewezen? Wie zijn de mensen die als gast op de business seats zitten?

Voor het voeren van een professioneel en duurzaam sponsorbeleid is het essentieel om deze vragen te kunnen beantwoorden. Het vormt de input voor sales, marketing en accountmanagement. Met Tckl verkrijgt u deze informatie automatisch, enkel doordat de sponsors er gebruik van maken. Met Tckl bent u er bovendien van verzekerd dat u zich houdt aan de AVG regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens.

Sponsortevredenheid

Een tevreden sponsor is een blijvende sponsor. Tckl is gemaakt om de gehele ervaring voor gasten en sponsors zo goed en soepel mogelijk te maken. Met minder gedoe en meer resultaat.

Sponsors die Tckl gebruiken geven aan meer plezier te beleven aan hun seats, er minder werk van te hebben en makkelijker contact te houden met hun gasten.

Uiteindelijk profiteert de club hier het meest van, als sponsorships worden verlengd, of wanneer het aantal seats wordt uitgebreid.

Wij gebruiken Tckl voor al onze zakelijke uitnodigingen. Uitnodigen gaat snel en eenvoudig en onze relaties krijgen hun tickets op tijd. Ook het communiceren naar en tussen gasten is een groot voordeel van Tckl. Zo besparen we uren werk en hebben we meer controle.

Agatha Dooper

Marketing en Communicatie

Tckl is gewoon een hele handige en makkelijk te gebruiken app als je regelmatig klanten of andere relaties wilt uitnodigen voor evenementen of sponsorships. Een aanrader!

Reef Stoelwinkel

Operationeel manager

Tckl is compleet en zeer goed uitgewerkt. Onze gasten ontvangen een mooie uitnodiging en kunnen in een handomdraai accepteren, waarna ze vanzelf hun tickets ontvangen. Waar mogelijk gebruiken we Tckl.

Reef Stoelwinkel

Operationeel manager

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.