Uitnodigingen versturen voor business events wordt makkelijker, leuker en kan veel sneller

Uitnodiging schermafbeelding Tckl

Afmeldingen, twijfelende relaties, aanmeldingen en toch weer afmeldingen. Het uitnodigen van relaties voor een business borrel, sportwedstrijd of workshop is een flinke administratie die veel tijd kost. Wat een leuk traject zou moeten zijn, is voor velen verworden tot een vervelende bijkomstigheid.

Bedrijven hebben vaak weinig structuur in hun uitnodigingsbeleid. Bij verschillende evenementen maken ze gebruik van verschillende methodes. Bovendien is het uitnodigen sterk persoonsgebonden. Je collega doet het waarschijnlijk op een andere manier dan jij. Dat is natuurlijk prima, maar het zorgt er wel voor dat een bedrijfsstandaard vaak ontbreekt.

Hoe goed ken jij je relaties?

Maar lost een bedrijfsstandaard alle problemen rond het uitnodigen van relaties op? Nee. Uitnodigen van relaties is gewoon lastig. Je moet nadenken over wat leuk is voor je klant. Wil je het goed doen, dan is het belangrijk dat je je relatie goed kent. Waar is hij in geïnteresseerd of wat bezoekt hij graag? Maar om dit van al jouw relaties te weten, dat is vrijwel onmogelijk.

Hoe prettig zou het zijn wanneer je met slechts een systeem zou werken? Met Tckl is dit mogelijk. In de app kun je evenementen aanmaken en binnen enkele seconden relaties hiervoor uitnodigen. Je voert alleen hun naam en e-mailadres in en zij ontvangen een uitnodiging die ze onmiddellijk kunnen accepteren of afwijzen. Het systeem houdt ondertussen bij wie je hebt uitgenodigd, wie er met je meegaat en hoeveel tickets er nog beschikbaar zijn.

Uitnodigen wordt weer leuk

Tckl maakt het uitnodigen van relaties weer leuk. De app is handig in gebruik en het bespaart je veel tijd. Via pushberichten op je telefoon word je continu op de hoogte gehouden van de uitnodigingen die je hebt verstuurd. Evenementen gaan er door leven. Heeft een uitgenodigde relatie een vraag? Dan kan hij die eenvoudig via de chat in de app aan je stellen.

Maar niet alleen voor diegenen met business tickets is het systeem handig. Ook voor relaties die worden uitgenodigd werkt het systeem prettig. Zij krijgen uitnodigingen via een betrouwbaar en herkenbare app. Daarnaast kunnen zij zien wie de andere aanwezigen zijn die je hebt uitgenodigd, waardoor zij zich beter op het netwerken tijdens het evenement kunnen voorbereiden.

Sportwedstrijden op een rijtje

Heb je business seats bij een club in de eredivisie voetbal, basketbal of volleybal? Als sponsor maken we je het bijzonder makkelijk. Alle clubs zitten in de app, net als de competities. Na het aanmaken van een account kun je in enkele clicks aangeven bij welke clubs je een sponsorship hebt en hoeveel business seats je er hebt. Hierna kun je voor elke wedstrijd relaties gaan uitnodigen en kunnen jouw relaties aangeven of zij geïnteresseerd zijn in het bezoeken van een wedstrijd van jouw club.

Wie moet ik meenemen?

Kijk je goed rond op een business tribune, dan zie je vaak dezelfde gezichten. Veel ondernemers blijven voor uitnodigingen vaak in hun eigen cirkel kijken. Tckl biedt je de mogelijkheid om daarbuiten te kijken. Met de app kun je interesse voor je evenementen inventariseren door ze te delen op social media als LinkedIn, Facebook of Twitter. Relaties die geïnteresseerd zijn kunnen met een druk op de knop hun interesse aan je kenbaar maken. Dit kan interessante gasten opleveren waar je niet eerder aan hebt gedacht.

Gratis uitproberen

Wil je het gemak van Tckl ervaren? Probeer het nu gratis uit op jouw desktop of download de app in de Google Play Store of in de App Store van Apple.