Tip: Zorg dat het proces van uitnodigen van relaties en het versturen van business tickets klopt

Tickets worden steeds vaker digitaal

Je hebt veel tijd en energie gestoken in het uitnodigen van interessante relaties om mee te nemen naar een event waar jij business seats hebt. Maar is het voor je gasten duidelijk hoe zij hun tickets ontvangen?

Verschillende organisaties hebben tegenwoordig verschillende soorten ticketsystemen. Zo wordt op sommige plekken nog gebruik gemaakt van het ‘ouderwetse’ fysieke ticket. Andere organisaties gebruiken een digitaal e-ticket per e-mail. Daarnaast maakt het digitale ticket op de smartphone een stevige opmars.

Niet meer in de rij staan

Al deze verschillende systemen kunnen zorgen voor onduidelijkheid bij je gasten. Die kun je wegnemen door duidelijk te communiceren tijdens het uitnodigen. Daarnaast kun je het voor hen eenvoudiger maken, zeker wanneer het om fysieke tickets gaat. Vraag de organisatie achter het event of zij over digitale tickets beschikken. Jouw gast kan in dat geval zelf zijn ticket uitprinten, wat vaak als prettig wordt ervaren. Hij hoeft niet meer in de rij te staan bij de balie voorafgaand aan een event om zijn ticket af te halen en jij hoeft het ticket alleen maar op tijd te mailen.

Automatisch tickets verzenden

Maar het kan makkelijker. Tckl biedt oplossingen voor tickets voor organisaties en sponsors. Met de app kun je digitale tickets in het systeem te zetten. Gaan relaties op je uitnodiging in, dan hoef je niet meer naar de tickets om te kijken. Twee dagen voor het event ontvangt jouw gast automatisch zijn ticket via de mail en in de app. Daarbij maakt het niet uit of het om een wedstrijd in het voetbal, volleybal of om een muziekfestival gaat. Hiermee voorkom je dat je een dag voor een event met een relatie zit die niet kan komen, maar wel al een fysiek ticket heeft. Gevolg: een lege stoel.

Ben je nieuwsgierig hoe eenvoudig het is om relaties uit te nodigen voor jouw event en wil je dat ze automatisch de tickets ontvangen? Probeer tckl nu gratis uit. Download de app in de Google Play Store of in de App Store van Apple. Maak een evenement aan en begin met uitnodigen.

Zoek je tips om meer rendement uit je business seats te halen? Eerder schreven we deze blog: 8 manieren om meer rendement uit je business seats te halen.

(Foto: Pixabay.com)