Tip: Nodig relaties ruim op tijd uit voor door jou gesponsorde evenementen

Nodig relaties op tijd uit voor een evenement

Je hebt business tickets voor een interessante wedstrijd van PEC Zwolle, FC Utrecht of voor een ander evenement. Maar door omstandigheden ben je er niet aan toegekomen om gasten uit te nodigen. Enkele dagen voor het evenement moet dat nog snel even worden geregeld. Dan kom je erachter dat de relaties die je mee wilde nemen helemaal niet meer kunnen. Zonde!

Iedereen heeft het druk. Niet alleen zakelijk, ook privé. Daarom is het prettig om al vroegtijdig je agenda te plannen. En daar moet je op inspringen als jij bijzondere tickets hebt.

Meerdere kapers op de kust

Zeker voor grote evenementen geldt: de top van de zakenwereld is maar klein. Elke organisatie met business seats wil tijdens die ene grote wedstrijd of dat ene grote evenement topgasten uitnodigen. Dan is het vissen in een kleine vijver. Voor de gasten geldt dat wie het eerst komt ook het eerst maalt. Die topgast gaat aan jouw neus voorbij en je zult het met een minder aansprekende gast moeten doen dan waar je vooraf op had gerekend.

Andere afspraken

Jij weet waarschijnlijk als geen ander hoe vol je agenda is. En altijd komen er maar nieuwe afspraken bij. En is er een vrij moment, dan willen we die ook graag delen met onze familie. Dat geldt niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Nodig je een relatie laat uit, dan is de kans groot dat hij bezet is. Nodig je een relatie vroeg uit en is hij bezet, dan zou hij eventueel die andere afspraak nog kunnen verplaatsen.

Laat uitnodigingen versturen is dus gevaarlijk, de kans op afzeggingen groot. Ontkom je er een keer niet aan? Zorg dan in ieder geval dat je een ruime reservelijst hebt, zodat je bij een afzegging snel iemand anders kunt uitnodigen.

Vraag je relaties op social media

Wij weten dat het uitnodigen van relaties voor een business event er wel eens bij inschiet. Daarom hebben we tckl ontwikkeld. Met de app kun je heel eenvoudig relaties uitnodigen. En heb je geen idee wie er kan? Deel dan jouw evenement met je relaties via tckl op social media. Reken maar dat je op korte termijn verschillende reacties van geïnteresseerde bekenden ontvangt.