Team

Dagelijks werken we in een enthousiast team om Tckl te verbeteren en nog gebruiksvriendelijker te maken. We bieden organisaties ondersteuning bij het optimaliseren van hun business seats management.

Marc Schriemer

Oprichter en eigenaar

Marc is verantwoordelijk voor de sales en business development van Tckl. Hij is aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en samen met Jeroen gericht op de strategie van Tckl.

Jeroen van Rij

Oprichter en eigenaar

Jeroen is als product owner verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de applicatie en het platform van Tckl. Samen met Marc richt hij zich op de strategie en de dagelijkse gang van zaken .

Thijs Wijnmaalen

Lead developer

Thijs werkt als lead developer voor Tckl. Hij is verantwoordelijk voor de architectuur van Tckl en aanspreekpunt voor developers die meewerken aan Tckl.

Kristy Suurmeijer

Communicatie

Kristy helpt met het structureren van de klantprocessen van Tckl en werkt actief mee om het onze klanten nog makkelijker te maken om met Tckl in contact te komen én te blijven.

Maurice Holtman

App developer

Maurice werkt als app developer aan de mobiele applicatie van Tckl. Hij werkt nauw samen met de andere ontwikkelaars van Tckl aan verbeteringen en nieuwe features van de native app voor iOS en Android.