Tckl: zakelijk matchen tijdens een ‘sport match’

Tckl evenement

Het is de angst – en in te veel gevallen de werkelijkheid – van iedere houder van een skybox of business seats: lege stoelen tijdens een goede pot voetbal, een zenuwslopende motorrace of een mooie basketbalwedstrijd. Het doel van zo’n box ‘where business meets pleasure’ is het op een ontspannen manier onderhouden van zakenrelaties en uitbreiden van je netwerk – en niet het bezorgen van een leuke middag aan vriend, zus, buurman of collega. Toch is het voor veel houders van skyboxen en business seats een behoorlijke uitdaging de stoelen te ‘vullen’ met relevante contacten. Tckl biedt uitkomst!

 

 

Voor ondernemers & professionals

Deze innovatieve start-up van Groningse makelij biedt skyboxhouders een unieke tool om, iedere wedstrijd opnieuw, de beste groep genodigden samen te stellen. Op een slimme manier voorkomt tckl dat je steeds dezelfde mensen in de box tegenkomt. Bovendien vermindert de tool de administratieve rompslomp rondom het uitnodigen van relaties en beheren van genodigden. Daarmee is tckl de ideale oplossing voor houders van skyboxen en business-seats die interessante zakelijke matches willen maken waar je echt iets aan hebt.

 

De tcklBox: een skybox voor iedereen

Omdat niet iedereen toegang heeft tot een eigen skybox of business-seats hebben tckl en FC Groningen de handen ineen geslagen voor de lancering van de eerste tcklBox. De tcklBox is een skybox waar iedereen terecht kan om gelijkgestemden te leren kennen onder het genot van een spannende wedstrijd. Het uitnodigen en uitgenodigd worden voor de tcklBox verloopt via de tool, zodat iedereen met een tckl account thuis is in zijn eigen skybox.

Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen, introduceert de wedstrijd tegen FC Twente in de tcklBox

 

Zo werkt het

Als houder van een skybox of business-seats nodig je de mensen in jouw LinkedIn netwerk uit om gratis een tckl account aan te maken. Nadat het LinkedIn profiel is ingeladen in tckl, geeft je relatie aan wat zijn of haar favoriete club is. Op die manier verrijk je de relaties in je LinkedIn account met hun clubvoorkeur. Voor je relaties is het interessant, omdat zij kans maken door jou te worden uitgenodigd voor een wedstrijd van hun favoriete club of team.

Tckl is de ideale oplossing om business-seats optimaal in te vullen. Je buurman of vrienden uitnodigen is leuk, maar zij zijn niet de primaire doelgroep voor wie je de seats hebt aangeschaft; zakenrelaties die ook van voetbal/sport houden. Tckl vereenvoudigt en versnelt de nu nog tijdrovende wijze van traditioneel uitnodigen van relevante zakenrelaties.– Alex Blaauboer, ShareYourBest.nl

Met tckl kun je je LinkedIn contacten doorzoeken en direct uitnodigen. Bovendien kun je clubvoorkeur van alle tckl gebruikers met een openbaar profiel bekijken. Weet jij van Tim en Sonja dat ze beide fan zijn van Ajax en bovendien een interessante zakelijke match kunnen zijn? Dan nodig je hen beide uit voor de eerstvolgende wedstrijd die Ajax speelt. Voor zeer gewilde professionals, zoals directeuren van grote bedrijven of bekende Nederlanders, biedt tckl de “privé-modus”, zodat ze niet worden overspoeld met uitnodigingen maar toch te vinden zijn door bekenden.

Samen naar de wedstrijd kijken

 

Wederzijdse interesse als uitgangspunt

Als houder van een skybox of business-seats heb je een overzicht van de aankomende wedstrijden en zie je in één oogopslag hoeveel mensen je nog kunt uitnodigen. Je hebt de mogelijkheid om de beste match te maken tussen gebruikers op basis van hun profiel en voorkeuren, waarbij wederzijdse interesse voor een bepaalde sport of club het uitgangspunt vormt. Jouw genodigden kunnen vooraf zien wie nog meer is uitgenodigd voor de aanstaande wedstrijd – en daarmee heel gericht netwerken op de dag zelf. Zo creëer je een leuke middag met zakelijke meerwaarde voor iedereen in de box.

Bij FC Groningen houden we van vernieuwende ideeën die onze club en sponsors verder helpen. Daarom omarmen we tckl en hebben wij sinds kort de tcklBox.– Robbert Klaver, commercieel directeur FC Groningen

 

Zakelijke meerwaarde en exclusiviteit

Kortom; met tckl is een goed gevulde box met relevante bezoekers leuker en makkelijker te realiseren. Bovendien wordt het bezoeken van een wedstrijd in een skybox weer een exclusieve aangelegenheid.  Als gastheer heb je immers een enorm netwerk van relaties, die je allemaal kunt uitnodigen. Op het moment dat de genodigde er is, is het zaak om maximaal te genieten, te netwerken en te profiteren; de kans dat hij nogmaals wordt uitgenodigd, is niet meer zo vanzelfsprekend.

Blijvende contacten overhouden aan een gezamenlijke ervaring

 

Meer ervaringen van gasten van de tcklBox

De middag was professioneel georganiseerd, met vriendelijke ontvangst bij de hoofdingang. De ruimte was mooi aangekleed en de organisatie van de middag was goed. Tckl is een interessant concept, zeker als het wordt ingezet voor meerdere clubs en/of sporten.– Ralph Verheijen, Loods 038 Self-Storage.

 

Ik heb genoten! Tckl is een goede mix tussen netwerken en vermaak en heeft een professionele uitstraling, waar je prima je zakenrelaties mee naartoe kan nemen. De toespraak van de directeur van FC Groningen was een leuke aanvulling.– Egbert Nijkamp, foto Nijkamp.

 

Ik heb tckl en de middag bij FC Groningen ervaren als een gave, toegankelijke en vernieuwende manier om nieuwe mensen tegen te komen, te netwerken en een mooie tijd te hebben. Bij binnenkomst was de sfeer direct erg goed en ik heb blijvende contacten aan de middag overgehouden.– Zareh Geertjes, DAPP.