Tckl is klaar voor de eredivisie volleybal

Abiant Lycurgus

De eredivisie volleybal bij de heren gaat zaterdag van start met een vol programma. Landskampioen Lycurgus opent de competitie met een wedstrijd tegen SSS, terwijl er direct ook een topper op het programma staat: Draisma Dynamo – Achterhoek Orion. Ben je sponsor van een eredivisieteam? Start nu met uitnodigen van relaties via Tckl.

Volleybalfans beleefden de afgelopen maand een toptijd. De Nederlandse lange mannen speelden een geweldig WK in Italië en Bulgarije, waarin onder meer wereldkampioen Brazilië werd verslagen en topland Frankrijk. De eredivisie is de kweekvijver van talent voor Oranje. Dit belooft daarom alleen al een prachtig seizoen te worden.

Business club Lycurgus stapt over op Tckl

Ondertussen hebben wij afgelopen zomerperiode zelf ook niet stilgezeten. Alle wedstrijden uit de eredivisie volleybal staan in Tckl. Daarnaast is de business club van Lycurgus overgestapt op onze app. Sponsoren krijgen hun tickets dit seizoen digitaal toegestuurd en kunnen via Tckl relaties uitnodigen en wedstrijden bezoeken. Ook sponsoren van andere clubs in de eredivisie kunnen direct en heel eenvoudig gebruik gaan maken van onze app.

Lees ook: Volleyballandskampioen Abiant Lycurgus gaat gebruik maken van Tckl

Interesse inventariseren en uitnodigen

Tckl is veel meer dan een digitaal toegangsbewijs. Wij merkten dat veel sponsors niet weten welke relaties het leuk vinden om een wedstrijd van hun club te bekijken. Daarom nodigen zij vaak mensen uit die zakelijk minder relevant zijn. In onze ogen is dat zonde.

Er zijn tal van mensen geïnteresseerd in volleybal, alleen is dit vaak iets minder bekend dan bijvoorbeeld de interesse in een betaald voetbalclub. Daarom hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee je eenvoudig interesse kunt inventariseren onder je zakelijke relaties. Door je (volleybal)events te delen via Tckl op social media, ontvang je van geïnteresseerden likes. Vervolgens kun je met de app in enkele klikken iemand uitnodigen. Wanneer de e-tickets zijn gekoppeld aan je profiel, ontvangen jij en je uitgenodigde relaties de tickets automatisch op jullie smartphone.

Eenvoudig te gebruiken

Tckl is eenvoudig bij elke club te gebruiken in de eredivisie volleybal. Download de app en maak gratis een account aan. Kies de club die je sponsort en alle wedstrijden komen automatisch in jouw kalender te staan. Deel de wedstrijden op social media en ontvang likes van relaties die met jou een wedstrijd willen bezoeken, of start zelf met uitnodigen.

Tckl is in ontwikkeling. Naast de business club van Lycurgus maken ook verschillende sponsors van Ajax, FC Groningen en sc Heerenveen al gebruik van Tckl. Ben jij de volgende? Download nu gratis de app in de App Store van Apple of in de Google Play Store.