Tckl groeit: ‘De ontwikkelingen gaan hier snel’

Frank op kantoor

Nieuwe features, een opgeloste bug of een nieuw evenement. De ontwikkelingen binnen tckl, de app om uitnodigingen voor business seats te managen, gaan razendsnel. De komende tijd gaan we je hier regelmatig van op de hoogte houden. Daarom hebben we ons team uitgebreid met Frank Andringa.

 

Twee maanden geleden kondigden we aan dat we zochten naar een content marketeer. Na verschillende sollicitatierondes hebben we gekozen voor Frank. Via LinkedIn en Facebook gaat hij over de laatste ontwikkelingen binnen tckl berichten.

 

“De ontwikkelingen binnen tckl gaan ongelofelijk snel. Dagelijks werken we keihard om ons systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken”, vertelt Jeroen van Rij, medeoprichter van tckl. “ We willen hier graag meer over naar buiten brengen. Daarom zochten we een content marketeer die ons hierbij kan helpen. Die hebben we in Frank gevonden.”

 

Frank was de afgelopen jaren onder meer werkzaam in de media en het bedrijfsleven als journalist en tekstschrijver. Hij gaat het werk bij tckl combineren met zijn werkzaamheden voor RTV Drenthe.

 

“Direct toen ik werd geattendeerd op de vacature bij tckl was ik enthousiast”, reageert Frank. “Het idee om bedrijven met skyboxen en business seats in contact te laten komen met mensen die geïnteresseerd zijn in een evenement, is in mijn ogen fantastisch. Doordat de app is gekoppeld aan LinkedIn, kun je als aanbieder heel gericht zoeken op mensen die een connectie hebben met jouw bedrijf. Op deze manier vind je mensen die ook zakelijk interessant zijn, nu of voor in de toekomst. Hiermee worden business seats en skyboxen weer plekken waar ze voor bedoeld zijn, plaatsen om te netwerken.”


Ben jij geïnteresseerd in de service die tckl biedt? Download nu de app via Google Play of in de App Store.