Nomilk2day: “Eigenlijk zou elke skyboxhouder Tckl moeten gebruiken”

3 februari 2020

Herman Schonewille is al vanaf de beginjaren bekend met Tckl. Destijds was hij account manager bij FC Groningen. “We hadden vanuit de club een pilot gedraaid om Tckl in te zetten voor het vullen van de skyboxen. Het resultaat was dat sponsoren zoals Payt, Effektief en Rabobank vaste klant zijn geworden”.

Gemak en eenvoud

Tegenwoordig is Herman werkzaam bij headhuntersbureau Nomilk2day als senior consultant. Nomilk2day heeft een gedeelde skybox bij sc Heerenveen waar zij vier business seats hebben. “Ik kende Tckl natuurlijk al vanuit mijn FC Groningen tijd, daar stond ik aan de clubkant. Pas toen we Tckl bij Nomilk2day zijn gaan gebruiken, dus vanuit de sponsoren kant, ben ik echt enthousiast geworden. Toen ervaarden we het gemak dat Tckl oplevert. Dat komt vooral doordat het zo eenvoudig in gebruik is. Het spreekt eigenlijk voor zich. Je klikt er zo doorheen.”

“We besparen nu veel tijd”

Het hebben van fysieke tickets ervaart Herman als onhandig en eigenlijk ook niet meer van deze tijd. De tickets digitaal kunnen versturen is waar de echte winst zit. “Hardcards vind ik een gedoe. Tickets opsturen naar klanten, hopen dat ze op tijd aankomen. Vervolgens moeten de tickets en parkeerkaarten weer terug gestuurd worden. Tckl neemt die hele ‘hassle’ volledig uit handen. Het scheelt ons een hele hoop tijd. Onze office manager zorgt dat onze gasten op tijd worden uitgenodigd en mailt de tickets naar hen toe. Wij spreken een tijd af met onze klanten bij de ingang en ‘that’s it’. Het scheelt ons een hele hoop tijd en eigenlijk zijn onze business seats altijd gevuld. Eigenlijk zou elke houder van een skybox of business seats Tckl moeten gebruiken”.

Flexibileit en verbinden van ondernemers

Herman ziet een verschuiving plaatsvinden in behoeftes van bedrijven en ondernemers. “Ik zie zeker toekomst in het eenmalig kunnen afnemen van een skybox of een aantal business seats. Zowel bij je favoriete club, een keer bij het Nederlands elftal of je eigen club in het stadion van de tegenpartij.

Zo heeft Nomilk2day vorig jaar een zakelijk arrangement afgenomen bij Tckl: de EK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Duitsland. “Want uiteindelijk gaat het om het verbinden van ondernemers en bedrijven. Dat Tckl dit soort evenementen nu ook op deze manier aanbiedt is een logische aanvulling en biedt meer nieuwe mogelijkheden.”

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.