Nieuwe website tckl gelanceerd

De nieuwe website van tckl

Een nieuwe huisstijl, een Nederlandse en een Engelse versie en verschillende pakketten voor organisaties. De nieuwe tckl website is online en het systeem is daarmee klaar om ook in het buitenland uitgerold te worden.

De site past helemaal binnen de ontwikkelingen rond tckl. “Tckl is de oplossing voor het managen van je business seats. Het bespaart veel tijd bij het uitnodigen van relaties voor een sportwedstrijd, cultureel evenement of een door jezelf georganiseerd netwerkmoment. Bovendien vergroot het de beleving van het evenement bij de door jou uitgenodigde gasten”, legt co-founder Jeroen van Rij uit.

Verschillende accounts

Op de vernieuwde site krijg je een goed beeld van de app en hoe die werkt. Daarnaast is het eenvoudig om een pakket te kiezen dat goed aansluit bij jouw organisatie. “We bieden vier opties”, vertelt Van Rij. “Er is een gratis account waarmee je evenementen kunt delen en de interesse erin kunt inventariseren. Met het Basic account kun je relaties uitnodigen voor eigen evenementen en een sponsorevenement. Het Pro account is het populairste account. Hier kun je voor tot drie verschillende gesponsorde evenementen relaties uitnodigen, anderen gasten laten uitnodigen en relaties bijvoorbeeld een plus one geven.”

Tot slot is er het Enterprise account, dat is ontworpen voor grote ondernemingen. Hiermee is het mogelijk om relaties tot wel tien gesponsorde evenementen uit te nodigen. Van Rij: “Het grote voordeel voor organisaties met dit account is dat zij al hun business seats in een systeem kunnen managen. Dat geeft een veel beter overzicht.”

Nieuw zijn ook de extra diensten die tckl aanbiedt op de site. Zo geven we professionele ondersteuning bij het managen van je business seats en uitnodigingen. Op deze wijze krijg je extra advies om meer rendement te halen uit je investeringen.

Lastig om business seats met interessante gasten te vullen?

Waar het voor veel bedrijven lastig is om tijdens evenementen business seats met relevante gasten te vullen, heeft tckl daarvoor de oplossing. “Je kunt eenvoudig een shortlist met potentiële gasten aanmaken”, legt Van Rij uit. “Dankzij de koppeling aan LinkedIn kun je ook in je eigen netwerk kijken. Via een druk op de knop kun je uitnodigingen versturen. Meldt iemand zich af? Dan kies je iemand anders van de shortlist.”

Download hier de app voor iOS en Android.