Mooi artikel over tckl in Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant besteden deze week met een mooi artikel aandacht aan tckl.

In het verhaal leggen we uit dat je met de app voor iOS en Android eenvoudig gasten kunt uitnodigen, maar ook dat relaties kunnen aangeven wanneer zij welk evenement zouden willen bezoeken.

‘Eind van de zomer willen we los’

Oprichters Jeroen van Rij en Marc Schriemer kijken in het artikel naar de huidige stand van zaken bij tckl en hebben zin in de toekomst. “We zijn vanaf nul begonnen, hebben de web-app en mobiele app helemaal ontwikkeld. Op dit moment praten we met een aantal bedrijven die er al mee werken. Daarbij kijken we ook hoe het past binnen de verschillende soorten van sponsorships. Aan het eind van de zomer willen we helemaal los.”

Tckl is geschikt voor alle organisaties en instellingen met business seats. Zij kunnen met de app eenvoudig relevante relaties vinden en uitnodigen voor evenementen en daarmee veel tijd besparen. Aan de gasten bieden we de mogelijkheid tot een zeer nuttig bezoek aan een evenement, door hen bijvoorbeeld van te voren al in te lichten wie de andere gasten zijn. Dat maakt netwerken veel eenvoudiger.