Hoe blijf je als sponsor up to date bij wijzigingen in speelschema’s?

Speelschema eredivisie in Tckl

De start van het voetbalseizoen 2018 – 2019 in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zit erop. Heb je alle wedstrijden al ingepland? Let op: de eerste wijzigingen in het competitieschema druppelen binnen, maar wij passen het voor je aan.

Met Tckl heb je alle wedstrijden waar je business seats hebt op een rijtje. Hartstikke handig. Maar een wijziging in het programma kan dit schema aardig in de war gooien. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, passen wij veranderingen automatisch aan.

Wedstrijden Vitesse en Emmen omgeruild

Een verzoek van Vitesse om een wedstrijd te verplaatsen in speelronde 6, zorgt voor de eerste grote wijziging in het schema. De wedstrijd Vitesse – ADO Den Haag verschuift van zondagmiddag 23 september om 14.30 uur naar zaterdagavond 22 september 20.30 uur. Op dat moment stond het duel FC Emmen – PEC Zwolle gepland. Deze wedstrijd verhuist naar zondagmiddag 23 september om 14.30 uur.

Lees ook: Nodig relaties ruim op tijd uit voor door jou gesponsorde evenementen

Heb je business seats in het betaald voetbal of een andere sport? Ontdek nu het gemak van Tckl en neem een account. Maak een sponsorship aan probeer het uitnodigen van je eerste relaties gratis uit.

Lees ook: Uitnodigingen versturen voor business events wordt makkelijker, leuker en kan veel sneller

Basketbal en volleybal

Naast de wedstrijden in het Nederlandse betaald voetbal, verschijnen binnenkort ook de wedstrijden in de eredivisie basketbal en volleybal in Tckl. Ook hiervoor geldt: bij een wijziging in het programma wordt dit automatisch aangepast.