Het voetbalseizoen begint bijna: start nu met uitnodigen van relaties

Eredivisie

Wil je komend voetbalseizoen er zeker van zijn dat je relaties op jouw uitnodigingen ingaan voor een plek in je skybox of business seats? Begin dan nu alvast met uitnodigen.

Hoewel clubs in de Ere- en Eerste Divisie nog druk zijn met het afwerken van oefenwedstrijden, komt het nieuwe seizoen er met rasse schreden aan. Heb je business seats of een skybox? Dan wil je in het nieuwe seizoen altijd relevante gasten meenemen naar het stadion. Maar hoe vaak zie je geen lege business seats op de hoofdtribune? Of business seat houders die geen interessante relaties weten te vinden en daarom steeds dezelfde relaties meenemen? Dat kun jij voorkomen.

Lees ook: Breid je zakelijke netwerk uit en neem een ‘onbekende’ mee

Het lijkt misschien vreemd om in de maand juli en begin augustus al te beginnen met het uitnodigen van relaties of het inventariseren van interesse voor wedstrijden. Maar de aftrap van de competitie is dit jaar vroeg. Op vrijdag 10 augustus gaat de Eredivisie van start met de wedstrijd PEC Zwolle-SC Heerenveen. Een week later volgen de eerste wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast zijn er verschillende andere redenen om je nu al voor te bereiden op het seizoen 2018-2019.

1. Vakantieperiode

Een vroeg begin van de voetbalcompetitie betekent dat er nog mensen op vakantie zijn. Begin je nu met uitnodigen, dan weet je ook snel wie wel en wie niet kan. Bij een afzegging kun je hierop anticiperen en ruim op tijd iemand anders uitnodigen.

Lees ook: Nodig relaties ruim op tijd uit voor door jou gesponsorde evenementen

2. Interessante relaties zijn populair

Heb jij enkele relaties in je hoofd die je per se voor een bepaalde wedstrijd wilt uitnodigen dit seizoen? In de praktijk blijkt dat interessante relaties vaak door verschillende partijen worden uitgenodigd om een topwedstrijd te bezoeken. Wil je de kans vergroten dat hij met jou een wedstrijd bezoekt, dan zou je hem vroeg moeten uitnodigen.

3. Zomer is een rustige periode

De vakantieperiode is vaak een relatief rustige periode voor bedrijven. Het is voor vele ondernemers een moment van bezinning. Daarom is het ook een goed moment om na te denken wie je dit seizoen zoal wilt gaan uitnodigen en tijdens welke wedstrijd.

Super eenvoudig uitnodigen

Vroeg uitnodigen van relaties biedt veel voordelen. Met Tckl maken wij het uitnodigen van relaties eenvoudig en overzichtelijk. Door slechts het e-mailadres van je relatie in de app in te voeren kun je hem al uitnodigen voor de wedstrijd waarvoor jij tickets hebt. Bovendien krijg je een keurig overzicht op de app op je telefoon met alle wedstrijden waar je stoelen voor hebt. Je kunt precies zien wie je hebt uitgenodigd, wie je tickets heeft geaccepteerd en hoeveel tickets je nog kunt verspreiden.

Vind je het lastig om interessante relaties te vinden voor jouw wedstrijden? Wij bieden de mogelijkheid om via Tckl interesse te inventariseren. Met een druk op de knop kun je vanuit de app jouw wedstrijden delen op social media als LinkedIn, Facebook en Twitter. Je relaties op deze kanalen kunnen vervolgens de desbetreffende wedstrijden liken, zonder dat je verplicht bent hen uit te nodigen. Voor hen is het een kans om uitgenodigd te worden, voor jou een goed overzicht van mensen die met je mee willen naar een wedstrijd.

Lees ook: De 7 meest gemaakte fouten door houders van business seats

Wil je het gemak van Tckl ervaren? Download gratis de app in de Google Play Store of in de App Store van Apple.