Flinc gebruikt tckl voor AVG meeting

Workshop AVG

Flinc, de organisatie van de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) die helpt bij het financieren van innovatieve plannen van ondernemers, organiseert woensdag 20 juni een workshop over de nieuwe privacywet. Aanmelden is gratis en kan exclusief via tckl.

Tijdens de workshop gaat advocaat Jeroen Sprangers van Rein Advocaten & Adviseurs in op de nieuwe privacywet. Op 25 mei ging deze Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Sinds die tijd moeten alle bedrijven en organisaties in Nederland aan de nieuwe privacywet voldoen, maar in de praktijk blijkt dat veel van hen hun zaken nog niet op orde hebben. Dit kan forse boetes tot gevolg hebben.

Voor wie is de AVG belangrijk?

De nieuwe privacywet verplicht alle organisaties in de Europese Unie om persoonsgegevens goed te beheren en te beschermen. Dit maakt de AVG erg belangrijk voor startups in bijvoorbeeld de tech sector, waar privacy een belangrijk item is. Dat geldt ook voor bedrijven die al jarenlang gegevens opslaan, zoals online winkels. Maar ook sportvereniging moeten met hun ledenadministratie opletten. Een overtreding is snel gemaakt.

Concrete tips over de AVG

Voldoe jij al aan de nieuwe privacywet? Heb je daarover twijfels? Of wil je hier graag enkele vragen over stellen. Advocaat Jeroen Sprangers geeft tijdens de workshop concrete tips over hoe je als bedrijf kunt voldoen aan de AVG. Daarnaast gaat Sprangers in op de bescherming van intellectueel eigendom en het belang van contracten.

De workshop is gratis te bezoeken en duurt van 14.30 uur tot 16.30 uur. Daarna is er tijdens de borrel ruimte om te netwerken. Wil je erbij zijn? Meld je nu hier aan.

 

Workshop AVG

Datum: 20 juni 2018

Tijdstip: 14.30 tot 16.30 uur

Locatie: Kantoor NOM

Adres: Paterswoldseweg 810

Plaats: Groningen

(Foto: Advocaat Jeroen Sprangers komt bij Flinc vertellen over de nieuwe privacywet (Bron: Pexels.com))