Flinc gaat uitnodigen via Tckl

Flinc kiest voor Tckl

Flinc gaat Tckl gebruiken om inschrijvingen voor workshops te beheren. “We hebben onlangs een proef gedaan en dat is ons goed bevallen”, reageert projectmanager Bjorn Redmeijer van Flinc enthousiast.

“Het is een systeem waarmee je heel eenvoudig gasten kunt uitnodigen. Dat hebben we ervaren tijdens de voorbereiding op een workshop over de nieuwe privacywet”, kijkt Redmeijer terug.

In de aanloop naar de workshop konden ondernemers zich aanmelden via Tckl. “Voor de deelnemers is het een laagdrempelige manier om je aan te melden. Via een bericht op social media, met daarin een link naar de workshop, kon iedereen zich snel en eenvoudig opgeven”, vertelt de projectmanager. “Ondertussen werden wij in de app continu op de hoogte gehouden van de aanmeldingen en kregen we hiervan een duidelijk overzicht. Dan merk je hoe de workshop leeft.”

Meld je aan voor de gratis workshop WBSO & innovatiebox

Flinc heeft inmiddels een nieuw event gepland. Donderdag 20 september houdt de organisatie in Groningen een workshop WBSO & innovatiebox voor IT/Tech-bedrijven. Tijdens deze workshop werkt Flinc samen met Vetrix. Deelnemers aan de gratis workshop leren over alle mogelijkheden die er zijn rond de WBSO-subsidie en de innovatiebox. De workshop duurt van 15.30 tot 18.00 uur en na afloop is er ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Ben je geïnteresseerd? Meld je nu eenvoudig voor de workshop aan.

Van workshop tot VIP box

De Groningse business app Tckl verbindt mensen op zakelijk niveau. Het is ontwikkeld voor organisaties om hun business seats te managen. Met de app kan interesse voor een event worden geïnventariseerd onder relaties op social media als LinkedIn, Facebook en Twitter. Gasten kunnen eenvoudig worden uitgenodigd voor bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd, business borrel, workshop of een ander evenement. Bovendien kunnen de mensen die zich hebben aangemeld zien wie er nog meer aanwezig zijn, wat de voorbereiding op zakelijke gesprekken eenvoudiger maakt.

“Wij zijn trots dat Flinc voor ons kiest”, zegt oprichter Marc Schriemer van Tckl. “De proef die wij hebben gedaan rond hun workshop heeft ons veel nuttige informatie opgeleverd. Daarmee gaan we de app nog gebruiksvriendelijker maken. Niet alleen Flinc profiteert hiervan, maar alle organisaties die inschrijvingen voor een workshop of business event via Tckl laten verlopen.”

Over Flinc

Flinc is onderdeel van de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM). De organisatie begeleidt innovatieve startups en spin-offs bij het vinden van financiering. Sinds kort kunnen ook gezonde MKB-ondernemingen binnen de provincie Groningen hiervan gebruik maken. Regelmatig organiseert Flinc workshops voor ondernemers.