FC Groningen en Tckl zetten samenwerking voort

FC Groningen met Tckl

FC Groningen gaat ook komend seizoen gebruik maken van Tckl.  Daarnaast komt de business app beschikbaar voor alle sponsors van de Trots van het Noorden. Daarmee wordt de succesvolle samenwerking, die vorig seizoen ontstond, voortgezet.

Met de app kunnen sponsoren relaties eenvoudig uitnodigen voor de wedstrijden van FC Groningen. Wanneer een relatie een uitnodiging accepteert, ontvangt hij automatisch de tickets op zijn telefoon of in de mail. Een groot voordeel voor de  relaties die de uitnodiging accepteren is dat zij kunnen zien wie de andere gasten tijdens de wedstrijd zijn. Op deze wijze kan iedereen zich beter voorbereiden op het netwerken.

Wie wil mee?

Ook is het voor sponsors mogelijk om interesse in een wedstrijd te inventariseren. Via de app kunnen ze op social media vragen wie geïnteresseerd is om een wedstrijd te bezoeken. Zo zijn zij veel minder tijd kwijt zijn aan het vinden van relevante relaties om mee te nemen. Tckl maakt daarmee het managen van business seats een leuke bezigheid.

Ontwikkeling van de app

Aan het begin van vorig seizoen startte de samenwerking tussen Tckl en FC Groningen. Vanuit onze eigen skybox legden wij de basis voor de app, waarmee bedrijven en organisatoren van alle typen business events tegenwoordig hun uitnodigingen kunnen beheren. Voor ons was er geen betere manier om de app in de praktijk te ontwikkelen en te gebruiken. Elke wedstrijd bracht inspiratie voor nieuwe features, die we de volgende wedstrijd gelijk konden uitproberen.

Bij FC Groningen werden de ontwikkelingen met interesse gevolgd. “Het afgelopen seizoen hebben we samengewerkt met Tckl bij het ontwikkelen van de app. We merken dat hun uitnodigingsmodule interessant is voor onze sponsors. Bovendien bouwt het een community die we na een eerste kennismaking hopelijk kunnen interesseren in een business club lidmaatschap van FC Groningen.”

– Robbert Klaver, Commercieel directeur van FC Groningen

Heb je het komende seizoen business seats bij FC Groningen? Maak direct een account aan en manage je uitnodigingen vanuit tckl!