Account- / salesmanager

fulltime

Wie zoeken we?

Ben jij een gemotiveerde, sociale en ambitieuze aanpakker die zijn steentje wil bijdragen aan de groei van een startup? Heb jij het in je om mensen te enthousiasmeren, interesse om te zetten in sales en fans te maken van onze klanten?

Wij zoeken een veelzijdige, attente en leergierige account- / salesmanager die opvolging geeft aan gecreëerde saleskansen en de accounts beheert van onze klanten. Je bent nauwkeurig, komt gemaakte afspraken altijd na, houdt je aan deadlines en denkt vooruit. Jij zet liever een paar stappen extra dan dat je iets niet helemaal afmaakt. Je bent sociaal, kan goed meedenken met klanten en weet tijdens klantgesprekken makkelijk de juiste toon te vinden. Ook ben je resultaatgericht en je kunt goed de wensen van een klant en ons product bij elkaar brengen, zodat het resulteert in een gesloten opdracht.

Tckl is een startup en dit past goed bij jouw manier van werken: je bent flexibel, werkt hard, denkt goed mee en hebt hart voor de zaak. Je hebt er geen problemen mee om iets buiten de vaste werktijden te doen, als dat nodig is. Als je een achtergrond en een netwerk hebt in (sport-) evenementen en hospitality dan is dat een grote pré.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met Marc in het voeren van new business gesprekken en werkt zelfstandig offertes en gespreksverslagen uit. Je maakt onze klanten tot ware ambassadeurs. Binnen Tckl ben je eindverantwoordelijk voor het CRM. Geen klant, order, offerte of lead ontglipt aan je aandacht. Het CRM van Tckl is altijd actueel en aangevuld met relevante klantinformatie.

Je gaat evenementen organiseren voor onze klanten en weet prospects te interesseren voor de diensten van Tckl met het geven van productdemonstraties. Je helpt onze klanten met het kiezen van relevante business event en implementeert Tckl bij onze klanten in interactieve workshops.

We bieden je een marktconform salaris en een werkplek bij een startup met ambities; we willen in Nederland de digitale verbinding worden voor bedrijven naar hun business events waarbij gemak voor onze klanten voorop staat. Ben jij onze nieuwe collega of ken je iemand die dat goed zou kunnen zijn? Laat het ons weten via onderstaand formulier: