Effektief: “Tckl helpt bij overzicht van sponsortickets”

logo Effektief blauw

Effektief is Tckl-klant van het eerste uur en heeft op die manier waardevol meegebouwd aan het systeem. Met opdrachtgevers door heel Nederland, waaronder Koninklijk Theater Carré, AFC Ajax en AFAS Live en FC Groningen, heeft het succesvolle schoonmaakbedrijf inmiddels verschillende sponsorovereenkomsten. Dat maakt het managen van de sponsortickets soms een uitdaging. Anna van Walbeek, directie-assistente bij Effektief, vertelt over hoe Tckl hierin helpt.

“Tckl is voor ons een overzichtelijke monitor om te zien wie er waar is uitgenodigd en om de verschillende tickets te managen.”

Anna van Walbeek, directie-assistente bij Effektief

Inzicht in interesses

Anna: “De uitnodigingen en administratie rondom de sponsortickets van onze drie skyboxen regelen we momenteel via Tckl. Ik heb zo een goed overzicht van de gastenlijst en via Tckl kan ik heel eenvoudig relaties uitnodigen, tickets toekennen en deze worden automatisch een paar dagen voorafgaand aan de wedstrijd door Tckl verstuurd. Niet alleen de skyboxtickets trouwens, ook de parkeertickets en tickets voor onze Business Seats gaan digitaal naar onze relaties.”

Maar ook op een ander niveau heeft Tckl meerwaarde: “Doordat onze relaties aan kunnen geven welke events ze interessant vinden om te bezoeken, kunnen we gerichter uitnodigen. Soms is er bijvoorbeeld een afzegging, of krijgen we extra kaarten voor een wedstrijd. Het is dan al inzichtelijk wie we er blij mee kunnen maken.” Het zou mooi zijn als we in de toekomst ook onze sponsortickets bij bijvoorbeeld AFAS Live en Koninklijk Theater Carré via Tckl kunnen beheren.

Samen optrekken in de ontwikkeling

“Omdat Effektief heel snel is gegroeid, ook in onze sponsorships, is het soms nog zoeken hoe we het zo efficiënt en effectief mogelijk in kunnen richten. De samenwerking met Tckl biedt daarbij interessante tools en brengt ons op ideeën. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om eventkalenders vanuit het systeem te delen waarin niet alleen voetbal maar ook de muziek- en theaterevenementen staan waar Effektief tickets voor heeft.

Ook de nieuwe functionaliteit waarmee je in de aan- en afloop van een event makkelijk kunt communiceren met genodigden, is een voorbeeld van een mooi samenspel tussen behoeften en uitwerking. Ik moet ook zeggen dat de communicatie met Tckl prettig verloopt. Als ik een vraag heb of een functionaliteit mis dan krijg ik snel antwoord. Ook denken de medewerkers van Tckl goed mee in onze wensen en hun mogelijkheden.”

De waarde van sponsorships voor Effektief

“Sponsorship geeft verdieping met onze opdrachtgevers waar we sponsoren. We zijn partners, waarbij we beide continue zoeken naar doorontwikkeling en best practices. Het levert ook contacten met andere sponsoren op, waarbij we leren van elkaar. Ook gebruiken we de locaties die we sponsoren voor verbinding met andere opdrachtgevers van ons. Dit door ze informeel te spreken en kennis te laten maken hoe we schoonmaak op die locatie inrichten en uitvoeren. Wij zien sponsorship drieledig en dat vinden we waardevol.”