Skyboxhouders van ADO Den Haag gebruiken Tckl

Tckl App pagina van ADO Den Haag

Alle Skylounge houders van voetbalclub ADO Den Haag maken vanaf het begin van dit seizoen gebruik van Tckl. De club heeft hiervoor een partnership afgesloten met het Nederlandse softwarebedrijf. “Twee jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van Tckl om een lastig administratief proces voor grote sponsors van profclubs een beetje leuker en makkelijker te maken. We zijn erg blij met het vertrouwen van ADO in ons product en kijken uit naar de samenwerking de komende tijd.” aldus Marc Schriemer, medeoprichter en -eigenaar van Tckl. 

Met Tckl nodigen sponsors van de club eenvoudig hun gasten per mail of WhatsApp uit voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Als gasten de uitnodiging accepteren, ontvangen ze een paar dagen voor de wedstrijd hun toegangskaarten en parkeerkaarten automatisch per mail. Ook het naar binnen gaan is makkelijker geworden: de digitaal ontvangen tickets kunnen bij ADO vanaf de telefoon worden gescand. Mocht een sponsor meer tickets willen voor een bepaalde wedstrijd, dan kan er eenvoudig worden bijbesteld vanuit Tckl. 

Voor gasten van sponsors is er tevens de mogelijkheid om vooraf te zien wie er in de betreffende Sky Lounge aanwezig zullen zijn. Op die manier hoopt ADO Den Haag alle bezoekers en relaties nog beter te kunnen informeren en het netwerken te bevorderen. 

Tckl wordt al door diverse sponsors bij andere voetbalclubs gebruikt, zoals FC Groningen, Ajax, Heracles en sc Heerenveen. ADO is de eerste club die Tckl aan al haar Sky Lounge houders beschikbaar stelt. 

ADO Den Haag: “We werken nu drie wedstrijden met Tckl en onze Sky Lounge houders zijn enthousiast. Zowel voor de Sky Lounge houders als ADO Den Haag levert het werken met Tckl een enorme tijdsbesparing op.”

Bent u sponsor bij ADO Den Haag? Bekijk de pagina met uitleg over het gebruik van Tckl voor sponsors van ADO.

Zelf een keer een skybox huren bij ADO Den Haag? Bekijk de skyboxen die ADO Den Haag beschikbaar heeft om per wedstrijd te huren.

Wilt u uw sponsors en hun gasten ook laten profiteren van de voordelen van het gebruik van Tckl? Lees alles over de mogelijkheden voor clubs.