Shortlist in Tckl maakt uitnodigen eenvoudiger

Shortlist Tckl

Het uitnodigen van relaties voor een event is een kwestie van nadenken. Je hebt een beperkt aantal business tickets voor een grote groep relaties die je mee zou kunnen nemen. Met Tckl maak je het overzichtelijk door per evenement een shortlist met relaties te maken.

Voor business seat houders is het een bekende terugkerende vraag: wie neem je mee naar welk evenement? Door daar van te voren over na te denken, maak je het jezelf veel eenvoudiger.

Tckl biedt overzicht met shortlist

Lijstjes bieden overzicht. In Tckl hebben we een feature ontwikkeld waarmee je voor elk van jouw evenementen overzicht kunt creëren: de shortlist. Een shortlist is een lijst van mensen die je overweegt om uit te nodigen, maar waarover je nog geen definitieve keuze hebt gemaakt. Je relaties weten niet dat je hem of haar op de lijst hebt gezet, dus je hoeft je niet verplicht te voelen iemand uit te nodigen.

Met de shortlist kun je ver vooruit werken. Voor alle evenementen op jouw kalender kun je al maanden van te voren relaties op de lijst plaatsen. Heb je een ingeving? Zoek hem op tussen je contacten en plaats hem op de lijst van potentiële uitnodigingen.

In de weken voorafgaand aan het event kun je nogmaals een afweging maken tussen de mensen die je hebt genomineerd voor een mogelijke uitnodiging. Wie neem je daadwerkelijk mee? Welke gasten passen goed bij elkaar? Doordat je voorafgaand aan het evenement hebt nagedacht, hoef je nu nog slechts een keuze te maken uit de namen op jouw lijst. Kan er iemand van de genodigden onverhoopt niet? Maak het jezelf gemakkelijk en nodig iemand uit die al op je shortlist stond, maar die op het laatste moment afviel.

Handig tijdens het werken in teamverband

De shortlist is erg handig wanneer je in Tckl als een team werkt. Collega’s kunnen in de aanloop naar een event los van elkaar relaties op de shortlist plaatsen. Later volgt de definitieve gastenlijst. Je kunt van iedereen die op de shortlist staat zien door welk team member hij erop is geplaatst.

Op dit moment kun je alleen gebruikers van Tckl op de shortlist plaatsen. De feature is daarom ook ideaal om te gebruiken na het inventariseren van interesse. Laat iemand weten dat hij graag mee wil naar een event, dan verschijnt hij automatisch bij het event onder ‘Interested’. Van daaruit kun je iemand eenvoudig op een shortlist plaatsen óf direct uitnodigen.