Nieuwe features in Tckl

Ontdek de nieuwe features die beschikbaar zijn in Tckl.

Tckl in Wallet!

Handig voor Wallet gebruikers: vanaf nu zijn alle e-tickets die verstuurd worden vanuit Tckl, voorzien van een koppeling naar Wallet. Zo kan iedereen nog eenvoudiger bij zijn tickets!

Deze functionaliteit (standaard bij Apple en te downloaden voor Android) slaat e-tickets op in de Wallet, waarna deze snel en óók offline is op te roepen op uw telefoon. Gasten kunnen hierdoor sneller digitaal inchecken zonder zich zorgen te maken of het ticket wel beschikbaar is op de telefoon op het moment dat ze vooraan in de rij staan bij een evenement.

⚽️Zeker bij drukbezochte voetbalwedstrijden geen overbodige luxe! ⚽️

Tckl maakt de tickets van onder andere FC Groningen beschikbaar in Wallet. Sponsort u ergens anders dan bij FC Groningen? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om ook u en uw gasten te voorzien van Wallet tickets.

Featured Post

E-tickets nasturen: tickets verloren of vergeten? Geen probleem.

Ik kan de tickets die je me opgestuurd hebt even niet terugvinden. Zou je ze misschien nog een keer kunnen opsturen?

Veel mensen, en dat geeft niet 😉

Herkenbaar? Maak het u en uw gasten eenvoudig door snel de tickets na te sturen, per email of per whatsapp.

Zo werkt het

Ga in Tckl naar de gastenlijst en klik op de naam van de desbetreffende gast. U ziet nu alle details van de uitnodiging, waaronder de tickets die reeds naar deze persoon verzonden zijn. Klik op de knop ‘Stuur opnieuw’.

U krijgt nu onderstaand scherm te zien. U kun kiezen om de tickets nogmaals per e-mail te sturen of de tickets te sturen via WhatsApp.

Featured Post

Handmatig tickets toewijzen: wanneer u naast elkaar wilt zitten.

Wanneer u een relatie uitnodigt in uw skybox, geven sommigen er de voorkeur aan om ook daadwerkelijk náást die persoon te kunnen zitten. Echter, soms kan het voorkomen dat u vanwege de uitgegeven nummering u en uw gast niet naast elkaar zitten: u zit aan het einde van rij 5 en uw gast aan het begin van rij 6… Daarom is het handig te weten dat er tickets handmatig kunnen worden toegewezen.

Standaard staat Tckl zo ingesteld dat tickets zeven dagen voorafgaand aan het evenement, worden vrijgegeven en automatisch worden gekoppeld aan de gasten op de gastenlijst én automatisch worden verstuurd.

Zo werkt het

Maak gebruik van het vinkje ‘Tickets automatisch aan gasten toewijzen’ en u kunt de tickets zelf koppelen.

Handmatig toekennen van tickets aan uw gasten.
Handmatig toekennen van tickets aan uw gasten.

Ga naar:
◆ Instellingen
◆ Tickets
◆ Vink aan ‘Tickets handmatig aan gasten toewijzen”

Na het aanvinken kunt u zelf de tickets koppelen aan de namen van uw gasten. Tckl telt met u mee: wanneer ‘Henk de Koning’ +6 gasten heeft uitgenodigd, is de naam ‘Henk de Koning’ 7 keer te koppelen aan een ticket. Zodra zijn naam niet meer te kiezen is, zijn alle kaarten vergeven.

LET OP: U dient zelf, handmatig, de tickets nog te versturen.

TIP: zweef met u muis over de titel van het ticket (.pdf bestand), dan toont gelijk de snelweergave van het ticket zodat u de nummering kunt zien. Dan hoeft u niet ‘helemaal’ het ticket te openen door te dubbelklikken.

Featured Post
Schermafbeelding Tckl events

Plus 1: Laat je relatie een extra gast meebrengen via Tckl

Wil je een relatie extra op zijn gemak laten voelen tijdens een business event of ben je op zoek naar een verrassende gast? Geef bij een uitnodiging een ‘plus 1’, waarmee jouw gast zelf iemand kan uitnodigen om mee te nemen.

Een bezoek aan een netwerkevent kan voor mensen vrij intimiderend zijn wanneer ze er niemand kennen. Dit verandert voor veel mensen wanneer ze een vertrouwd iemand mee mogen brengen. Daarom bieden wij in Tckl de mogelijkheid tot een ‘plus 1’. Wanneer je uitnodigingen verstuurt voor je event, kun je beslissen om iemand de mogelijkheid te geven om een gast naar eigen keus mee te nemen.

Natuurlijk kun je ook afspraken hebben gemaakt dat jouw gast meerdere relaties mag meebrengen. Dit is mogelijk in Tckl. Geef bij het versturen van de uitnodiging aan hoeveel tickets jouw relatie ontvangt. Via de app kan hij ze verspreiden onder de relaties die hij wil meenemen.

Download nu Tckl in App Store of Google Play Store en start met uitnodigen van relaties voor events waar jij over business tickets beschikt.

Featured Post
Shortlist Tckl

Shortlist in Tckl maakt uitnodigen eenvoudiger

Het uitnodigen van relaties voor een event is een kwestie van nadenken. Je hebt een beperkt aantal business tickets voor een grote groep relaties die je mee zou kunnen nemen. Met Tckl maak je het overzichtelijk door per evenement een shortlist met relaties te maken.

Voor business seat houders is het een bekende terugkerende vraag: wie neem je mee naar welk evenement? Door daar van te voren over na te denken, maak je het jezelf veel eenvoudiger.

Tckl biedt overzicht met shortlist

Lijstjes bieden overzicht. In Tckl hebben we een feature ontwikkeld waarmee je voor elk van jouw evenementen overzicht kunt creëren: de shortlist. Een shortlist is een lijst van mensen die je overweegt om uit te nodigen, maar waarover je nog geen definitieve keuze hebt gemaakt. Je relaties weten niet dat je hem of haar op de lijst hebt gezet, dus je hoeft je niet verplicht te voelen iemand uit te nodigen.

Met de shortlist kun je ver vooruit werken. Voor alle evenementen op jouw kalender kun je al maanden van te voren relaties op de lijst plaatsen. Heb je een ingeving? Zoek hem op tussen je contacten en plaats hem op de lijst van potentiële uitnodigingen.

In de weken voorafgaand aan het event kun je nogmaals een afweging maken tussen de mensen die je hebt genomineerd voor een mogelijke uitnodiging. Wie neem je daadwerkelijk mee? Welke gasten passen goed bij elkaar? Doordat je voorafgaand aan het evenement hebt nagedacht, hoef je nu nog slechts een keuze te maken uit de namen op jouw lijst. Kan er iemand van de genodigden onverhoopt niet? Maak het jezelf gemakkelijk en nodig iemand uit die al op je shortlist stond, maar die op het laatste moment afviel.

Handig tijdens het werken in teamverband

De shortlist is erg handig wanneer je in Tckl als een team werkt. Collega’s kunnen in de aanloop naar een event los van elkaar relaties op de shortlist plaatsen. Later volgt de definitieve gastenlijst. Je kunt van iedereen die op de shortlist staat zien door welk team member hij erop is geplaatst.

Op dit moment kun je alleen gebruikers van Tckl op de shortlist plaatsen. De feature is daarom ook ideaal om te gebruiken na het inventariseren van interesse. Laat iemand weten dat hij graag mee wil naar een event, dan verschijnt hij automatisch bij het event onder ‘Interested’. Van daaruit kun je iemand eenvoudig op een shortlist plaatsen óf direct uitnodigen.

Featured Post
Cards Tckl

Cards: Een tweede kans op een nieuw contact

Heb je een evenement bezocht? Grote kans dat je niet alle aanwezigen hebt gezien of gesproken. Met Cards kun je na afloop kijken wie je bent misgelopen.

Misschien had je geen tijd, kende je niet iedereen of heb je een bezoeker gewoon niet gezien. Dat is toch zonde. Tot voor kort hield het daarmee op, maar met Cards kun je na afloop alsnog contact leggen.

In Cards kun je zien wie nog meer via Tckl op het event aanwezig waren. Alle gebruikers van de app hebben hun eigen digitale visitekaartje. In Cards kun je de business cards bekijken van de mensen die je had kunnen treffen. Is er iemand bij waarmee je graag in contact komt, dan bewaar je zijn business card. Bewaart hij jouw card ook? Dan hebben jullie een connectie en kun je via Tckl het eerste contact leggen.

Ontdek nu wie jij mis bent gelopen. Cards vind je in het hoofdmenu van Tckl. Bezoek events en ontdek digitale business cards van andere deelnemers en maak nieuwe connecties in Tckl.

 

Featured Post
Tckl Cards digitale business cards

Iemand gemist op een netwerkevent? Met Cards van Tckl krijg je een herkansing

Tijdens een business event alle aanwezigen ontmoeten, het is onmogelijk. Je komt tijd tekort, je weet niet wie alle aanwezigen zijn of de mensen met wie je wilt spreken zijn met iemand anders in gesprek. Zonde. Tckl biedt nu de oplossing met Cards. Een herkansing na afloop van een evenement, op je smartphone.

De werking van Cards kun je vergelijken met de populaire dating app Tinder. Wanneer een evenement dat je via Tckl hebt bezocht voorbij is, kun je in Cards de digitale visitekaartjes van de aanwezigen zien en opslaan. Bewaart een van hen jouw business card ook? Dan hebben jullie een match en kun je via Tckl elkaar een persoonlijk bericht sturen.

Meerwaarde voor de zakelijke gast
Ruim een jaar geleden begonnen we te bouwen aan Tckl. Een handige business app voor het managen van je business seats. Verschillende sponsors bij diverse clubs in het betaald voetbal maken al gebruik van het systeem. Allemaal prachtige ontwikkelingen, maar we zagen dat mensen onvoldoende tijd hadden om elkaar te spreken in de businessruimte of helemaal niet van elkaar wisten dat ze aanwezig waren. Daarvoor vonden we een oplossing: Cards. Na afloop van een evenement kun je nu alsnog de aanwezigen ontmoeten, alleen nu digitaal.

‘Je kunt niet iedereen ontmoeten tijdens een voetbalwedstrijd’
Als je wordt uitgenodigd om een voetbalwedstrijd bij te wonen, dan heb je voorafgaand en na afloop van het duel toegang tot de businessruimte. Buiten je gastheer en eventueel enkele andere gasten, heb je geen overzicht wie er allemaal zijn. Bovendien is de kans groot dat je niet iedereen kent en daardoor niet kunt beoordelen of ze zakelijke interessant voor je zijn. Met Cards kun je na afloop zien wie er nog meer waren. Je ziet hun functies en het bedrijf waar ze voor werken. Is deze persoon interessant voor jou, dan bewaar je zijn digitale visitekaart. Doet hij dat ook, dan is er een match en kun je contact leggen via Tckl. Dat kan heel interessante ontmoetingen opleveren.

Gratis business card in Tckl

Wil jij professionals leren kennen die je niet hebt ontmoet op een netwerkevenement? Maak nu in slechts enkele stappen gratis een account aan, en daarmee een business card, in Tckl. Heb je de app nog niet op je telefoon? Download Tckl in de Google Play Store of in de App Store van Apple.

Featured Post
afbeelding bewerken

Privacy by design: jij krijgt de regie in Tckl

Wat wil je van jezelf laten zien op Tckl? Dat bepaal je vanaf nu helemaal zelf met de nieuwe privacyfunctie in de app. Daarmee gaan we een stap verder dan de nieuwe privacywet verlangt.

Waar bedrijven voor de invoering van de privacywet vaak zoveel mogelijk persoonsgegevens vroegen van mensen, is dit tegenwoordig verboden. Het principe ‘nice to have’ is vervangen door een nieuw principe: ‘need to know’. Daarin gaat het om een vraag: wat is noodzakelijk om te weten van iemand om een product werkend te maken?

Naam en e-mailadres

Als business app brengen wij houders van business seats in contact met relaties die geïnteresseerd zijn in het bezoeken van een event. Daarvoor hebben we slechts twee zaken nodig: je naam en je e-mailadres. Dat is ook het enige wat we van je vragen als je een account aanmaakt in Tckl. Dankzij je naam kunnen anderen je in de app al ontdekken. En het e-mailadres? Dat wordt door ons niet gedeeld, maar is slechts noodzakelijk om eventueel tickets naar te versturen.

Wil je beter gevonden worden, dan zijn er meer opties. Je kunt een foto toevoegen, je LinkedIn-account en enige informatie over jezelf. Maar het is niet noodzakelijk. Jij bepaalt.

Privacy by design

Toch kunnen er ook redenen zijn dat je niet wilt dat jouw persoonsgegevens op Tckl zijn te zien. Geen enkel probleem, daar hebben wij begrip voor. Daarom kiezen wij voor privacy by design: jij bepaalt zelf wie jouw profiel kunnen zien in Tckl. In de privacy settings kun jij aangeven wie iets over jou kan vinden op Tckl. Er zijn drie opties: je bent zichtbaar voor iedereen, zichtbaar voor je directe contacten of je bent onzichtbaar.

Zichtbaar of onzichtbaar

Door zichtbaar te zijn is de kans op het krijgen van uitnodigingen voor events het grootste. Andere gebruikers van Tckl kunnen je vinden in het netwerk op de app en je op deze wijze uitnodigen. Daarnaast kun je jij je interesse in events bij relaties aangeven. Het zorgt er bovendien voor dat jij anderen in Tckl eenvoudig kunt vinden.

Ben je zichtbaar voor je directe contacten, dan wordt je profiel alleen aan gebruikers getoond waarmee je eenzelfde event hebt bezocht. Zij kunnen na afloop contact met je opnemen via Tckl.

Wanneer je onzichtbaar bent in de app, ziet niemand je gegevens. Toch kun je nog altijd worden uitgenodigd voor evenementen door Tckl-gebruikers die je e-mailadres hebben.

Maak nu een account aan en ontdek zelf hoe zicht- of onzichtbaar je kunt zijn op Tckl.

Featured Post