Iemand gemist op een netwerkevent? Met Cards van Tckl krijg je een herkansing

Tckl Cards digitale business cards

Tijdens een business event alle aanwezigen ontmoeten, het is onmogelijk. Je komt tijd tekort, je weet niet wie alle aanwezigen zijn of de mensen met wie je wilt spreken zijn met iemand anders in gesprek. Zonde. Tckl biedt nu de oplossing met Cards. Een herkansing na afloop van een evenement, op je smartphone.

De werking van Cards kun je vergelijken met de populaire dating app Tinder. Wanneer een evenement dat je via Tckl hebt bezocht voorbij is, kun je in Cards de digitale visitekaartjes van de aanwezigen zien en opslaan. Bewaart een van hen jouw business card ook? Dan hebben jullie een match en kun je via Tckl elkaar een persoonlijk bericht sturen.

Meerwaarde voor de zakelijke gast
Ruim een jaar geleden begonnen we te bouwen aan Tckl. Een handige business app voor het managen van je business seats. Verschillende sponsors bij diverse clubs in het betaald voetbal maken al gebruik van het systeem. Allemaal prachtige ontwikkelingen, maar we zagen dat mensen onvoldoende tijd hadden om elkaar te spreken in de businessruimte of helemaal niet van elkaar wisten dat ze aanwezig waren. Daarvoor vonden we een oplossing: Cards. Na afloop van een evenement kun je nu alsnog de aanwezigen ontmoeten, alleen nu digitaal.

‘Je kunt niet iedereen ontmoeten tijdens een voetbalwedstrijd’
Als je wordt uitgenodigd om een voetbalwedstrijd bij te wonen, dan heb je voorafgaand en na afloop van het duel toegang tot de businessruimte. Buiten je gastheer en eventueel enkele andere gasten, heb je geen overzicht wie er allemaal zijn. Bovendien is de kans groot dat je niet iedereen kent en daardoor niet kunt beoordelen of ze zakelijke interessant voor je zijn. Met Cards kun je na afloop zien wie er nog meer waren. Je ziet hun functies en het bedrijf waar ze voor werken. Is deze persoon interessant voor jou, dan bewaar je zijn digitale visitekaart. Doet hij dat ook, dan is er een match en kun je contact leggen via Tckl. Dat kan heel interessante ontmoetingen opleveren.

Gratis business card in Tckl

Wil jij professionals leren kennen die je niet hebt ontmoet op een netwerkevenement? Maak nu in slechts enkele stappen gratis een account aan, en daarmee een business card, in Tckl. Heb je de app nog niet op je telefoon? Download Tckl in de Google Play Store of in de App Store van Apple.