Handmatig tickets toewijzen: wanneer u naast elkaar wilt zitten.

Wanneer u een relatie uitnodigt in uw skybox, geven sommigen er de voorkeur aan om ook daadwerkelijk náást die persoon te kunnen zitten. Echter, soms kan het voorkomen dat u vanwege de uitgegeven nummering u en uw gast niet naast elkaar zitten: u zit aan het einde van rij 5 en uw gast aan het begin van rij 6… Daarom is het handig te weten dat er tickets handmatig kunnen worden toegewezen.

Standaard staat Tckl zo ingesteld dat tickets zeven dagen voorafgaand aan het evenement, worden vrijgegeven en automatisch worden gekoppeld aan de gasten op de gastenlijst én automatisch worden verstuurd.

Zo werkt het

Maak gebruik van het vinkje ‘Tickets automatisch aan gasten toewijzen’ en u kunt de tickets zelf koppelen.

Handmatig toekennen van tickets aan uw gasten.
Handmatig toekennen van tickets aan uw gasten.

Ga naar:
◆ Instellingen
◆ Tickets
◆ Vink aan ‘Tickets handmatig aan gasten toewijzen”

Na het aanvinken kunt u zelf de tickets koppelen aan de namen van uw gasten. Tckl telt met u mee: wanneer ‘Henk de Koning’ +6 gasten heeft uitgenodigd, is de naam ‘Henk de Koning’ 7 keer te koppelen aan een ticket. Zodra zijn naam niet meer te kiezen is, zijn alle kaarten vergeven.

LET OP: U dient zelf, handmatig, de tickets nog te versturen.

TIP: zweef met u muis over de titel van het ticket (.pdf bestand), dan toont gelijk de snelweergave van het ticket zodat u de nummering kunt zien. Dan hoeft u niet ‘helemaal’ het ticket te openen door te dubbelklikken.