Deel jouw evenementen via Tckl en vind je ideale gasten

Deel je event nu op social media

Veel business seat houders hebben regelmatig moeite met het vinden van relevante relaties die met hen mee willen naar een evenement. Ze krijgen daardoor afwijzingen of kiezen ervoor om iemand mee te nemen die zakelijk gezien minder interessant is. Zonde! In Tckl geven we je de kans om je relaties te laten aangeven in welke van jouw events zij geïnteresseerd zijn.

Vraag je iemand mee te gaan naar een voetbalwedstrijd op zondag, maar je relatie hecht veel waarde aan de zondagsrust, dan bedankt hij waarschijnlijk voor de uitnodiging. Net als degene die wordt uitnodigt voor een theatervoorstelling, maar helemaal niets met theater heeft. Je bent niet de eerste die dit overkomt.

Social share

Het is onmogelijk om alle interesses van je relaties te kennen en dat is ook helemaal niet nodig. In Tckl hebben we hiervoor ‘social share’ ontwikkeld. Door de evenementen waar je business seats hebt te delen met je relaties op LinkedIn, Twitter, Facebook, WhatsApp of in een mailtje, kunnen je relaties zelf aangeven of zij een evenement willen bezoeken. Ze kunnen met één druk op de knop aangeven dat ze geïnteresseerd zijn. Jij krijgt een keurig overzicht van de mensen die interesse hebben en hoeft alleen nog te kiezen wie je daadwerkelijk meeneemt.

Door een event te delen op social media, kun je verrassende meldingen van interesse ontvangen van mensen waarvan je het niet verwacht. Je bent niet verplicht om hen uit te nodigen. Neem je iemand niet mee? Je kent nu wel zijn of haar interesse. Mogelijk is hij of zij een goede optie om mee te nemen naar een volgend event.

Shortlist

De kans is groot dat je meer likes voor een wedstrijd ontvangt, dan dat je business tickets hebt. In Tckl hebben we hiervoor een handige tool ontwikkeld: de shortlist. Plaats geïnteresseerden op de shortlist en beslis enkele dagen voor een duel wie er met jou mee gaat.

Lees ook: Shortlist in Tckl maakt uitnodigen eenvoudiger