Consultancy & training

Professionaliseer je business seat management. Haal meer resultaat uit je sponsorschappen en georganiseerde evenementen.

Consultancy

Krijg professionele ondersteuning bij het managen van je business seats en uitnodigingen. Wij adviseren, monitoren en coachen je bij het proces om meer rendement te halen uit jouw investeringen.

Scan

We beginnen met het scannen van de activiteiten, investeringen en de resultaten van je organisatie op het gebied van sponsoring en het organiseren van evenementen. Wat wil je precies met je bedrijf bereiken? Ben je effectief in het bereiken van de mensen die je wilt bereiken? Wat is de impact van de sponsoring op je organisatie, de totale investering en de ROI?

 

Strategie

Samen maken we een plan om je business seats management te verbeteren. Daarbij gaan we voor betere resultaten en een beter gestroomlijnde organisatie. We stellen doelen om je voorbereidingen te verbeteren, maken shortlists met zakelijke relaties die je wilt bereiken en zorgen dat je medewerkers bewust worden van de beoogde effecten.

Follow-up

We optimaliseren je vervolgactiviteiten. Na tijd evalueren we het complete proces en passen we onze strategie aan. Op deze manier veranderen we jouw business seats management in een effectieve en efficiënte lerende organisatie.


Maak nu een afspraak en laat ons helpen om meer rendement uit jouw business seats te halen. Gebruik hiervoor ons contactformulier.

Plan een afspraak om je situatie te bespreken en ontdek wat wij kunnen doen voor je organisatie:
Consultancy aanvraag

Trainingen en workshops

Voor een succesvolle implementatie van de strategie die voortkomt uit ons advies, bieden wij je medewerkers een op maat gemaakt trainingssessie en workshop aan. Wij werken altijd in kleine groepen met maximaal acht deelnemers. De trainingen helpen je medewerkers bij de bewustwording van de activiteiten die horen bij de door jou gesponsorde en georganiseerde evenementen. Daarnaast leren medewerkers over het belang hiervan voor je organisatie en over de de effecten waar je met je sponsoring naar streeft. Wij geven je medewerkers praktische handvatten die hen helpen bij het bereiken van de doelen die zijn genoemd in de strategie. Neem nu contact met ons op om te zien wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan

We sturen je graag een offerte voor een consult met een van onze experts. Hierin staat wat je van ons kunt verwachten en wat de prijzen zijn. Neem contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon en we maken een schatting voor uw specifieke situatie.