Exclusief Business arrangement: Met uw relaties naar de EK Kwalificatie Nederland – Duitsland

Op zondag 24 maart vindt de klassieke confrontatie tussen Oranje en die Mansschaft plaats. Op het spel staat de kwalificatie voor het EK 2020.

Samenwerking Tckl en Johan Cruijff Arena

In samenwerking met de Johan Cruijff Arena biedt Tckl een uniek arrangement aan voor zakelijke voetballiefhebbers. U kunt deze wedstrijd bekijken vanaf één van de mooiste plekken in de Johan Cruijff Arena: Café Johan. In deze grote skybox in de hoek van het stadion bekijkt u de wedstrijd vanaf business seats, met achter u de luxe van een eigen bar met onbeperkte consumptie.

Deze skybox is speciaal gericht op oranjesupporters met een zakelijke achtergrond. Kom alleen of samen met uw relaties, en ontmoet de andere fans van het Nederlands elftal. Wellicht legt u een connectie tijdens een ervaring die u altijd bij zal blijven!

Business arrangement: € 359,-*

Om de ervaring compleet te maken, omvat dit arrangement:

  • 1 toegangskaart met business seat voor skybox Café Johan
  • 1 parkeerkaart (P1 ArenA, onder het stadion) per twee stoelen.
  • Binnenlands en buitenlands gedistilleerd (koffie, thee, wijn, bier, fris en sterke dranken);
  • Dinerbuffet met nader te bepalen koude en warme gerechten;
  • Broodje met warme snack in de rust;
  • Koude hapjes of bittergarnituur tijdens 3e helft;

De kosten voor het gehele arrangement bedragen € 359,- per persoon*. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus zorg dat u er op tijd bij bent!

* Prijzen zijn exclusief BTW.

Tickets kopen

Reserveer tickets voor dit unieke business arrangement met behulp van onderstaand formulier. Iemand van Tckl zal contact opnemen om de transactie met u af te ronden. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Aanvraag tickets Nederland – Duitsland