Bestel business tickets voor de Skylounge bij FC Groningen

Bekijk één of meerdere wedstrijden van FC Groningen als VIP vanuit de Skylounge Groningen Airport Eelde. Koop je business tickets eenvoudig online bij FC Groningen-partner Tckl.

De Skylounge Groningen Airport Eelde is de grootste skybox in het Hitachi Capital Mobility stadion van FC Groningen. Ruim 300 gasten kunnen er elke thuiswedstrijd van de Trots van het Noorden op unieke wijze als VIP beleven.

 

"Tckl biedt noordelijke ondernemers én de club op een uniek toegankelijke manier de mogelijkheid om samen wat te beleven en nader tot elkaar te komen."
Robbert Klaver
Commercieel directeur FC Groningen

 

Wil je een relatie uitnodigen, een medewerker belonen of een vriend een fantastisch uitje bezorgen? Ben je op zoek naar een leuke manier om ondernemers die in Noord-Nederland actief zijn te ontmoeten? Dan is de Skylounge de plek om een voetbalwedstrijd van FC Groningen te bezoeken.

Beleef business evenementen rond wedstrijden

FC Groningen werkt samen met Tckl om het eenvoudig te maken om online tickets voor business seats te kopen. De VIP tickets geven toegang tot de Skylounge: een grote skybox van Groningen Airport Eelde met een fantastisch uitzicht op het veld. Rondom de wedstrijden worden altijd interessante zakelijke evenementen met sprekers georganiseerd. Het is de plek om te netwerken met ondernemers die in Noord-Nederland actief zijn.

Door business tickets voor FC Groningen bij Tckl te kopen en de app te downloaden, krijg je nog een groot voordeel. Voorafgaand aan de wedstrijd die je gaat bezoeken, kun je zien wie de andere bezoekers aan de Skylounge zullen zijn. Dankzij deze functie kun je je beter voorbereiden op het netwerken. Na afloop van de wedstrijd kun je via de chatfunctie in de app contact leggen met bezoekers die je hebt gesproken, maar waarvan je mogelijk geen business kaart hebt ontvangen.

Verschillende VIP arrangementen

Iedere thuiswedstrijd kun je kiezen uit verschillende arrangementen om de ervaring nog completer en specialer te maken. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een buffet tijdens de wedstrijd, of een driegangendiner bij Holland Casino Wine & Dine. Jij bepaalt. Er zijn vijf verschillende VIP arrangementen bij FC Groningen beschikbaar vanaf zeventig euro. Selecteer een wedstrijd, klik op ‘Koop tickets’ en kies je arrangement.

Bekijk alle VIP arrangement per wedstrijd

De app voor het managen van business events

Tckl is een online platform en app voor zakelijke events. Of je nu zelf een event organiseert, of een event sponsort, Tckl is de ideale tool om de interesse in je netwerk te inventariseren en gericht je connecties óf nieuwe contacten uit te nodigen.

Tckl officieel business partner van FC Groningen

FC Groningen en Tckl zijn een officieel partnerschap aangegaan. Dit maakt het mogelijk om online bij Tckl tickets voor alle thuiswedstrijden van FC Groningen te kopen. De tickets geven toegang tot één van de leukste skyboxen in het Hitachi stadion: de Skylounge van Groningen Airport Eelde.

Aangeschafte business tickets van FC Groningen ontvang je in de app van Tckl en in je mail, zodat je direct met je smartphone naar binnen kunt. Natuurlijk kun je de business kaarten ook eenvoudig via mail en telefoon onder je relaties verspreiden. Bekijk hier de wedstrijden.

Skylounge Groningen Airport Eelde

De Skylounge Groningen Airport Eelde is dé skybox bij FC Groningen waar noordelijke ondernemers, die grensoverstijgend denken, elkaar ontmoeten. Ondernemers die begrijpen dat voor succesvol zaken doen uitstekende voorzieningen, een goede infrastructuur en intensief netwerken, belangrijke voorwaarden zijn. Dat geldt voor de Skylounge Groningen Airport Eelde, maar uiteraard ook voor de luchthaven.

Een wedstrijd bekijken in de Skylounge is méér dan voetbal. Zo worden er vooraf of na afloop van de wedstrijd lezingen door interessante sprekers gehouden, zijn er uitstekende eet- en drankvoorzieningen en krijg je uitgebreid de gelegenheid om andere gasten te ontmoeten.

Volle tribunes in het stadion van FC Groningen