Tckl voor sponsors van ADO Den Haag

Alles wat je als sponsor van ADO Den Haag moet weten om uit te nodigen voor je business seats en sky lounge.

Snel van start

ADO Den Haag heeft Tckl beschikbaar gesteld voor alle skylounges in het Cars Jeans Stadion. Als sponsor van ADO Den Haag kun je je gasten uitnodigen met behulp van Tckl. Hiermee houd je altijd overzicht van alle openstaande en geaccepteerde uitnodigingen, en weet je zeker dat iedereen op tijd de juiste e-tickets ontvangt.

Heeft jouw bedrijf seats bij ADO, maar nog geen toegang tot een Tckl account? Neem dan nu contact op.

Heeft je bedrijf een Tckl account, maar heb je nog geen toegang tot dit account? Vraag dan aan de beheerder van het account om je uit te nodigen voor het team.

Heb je al een Tckl account? Klik dan op onderstaande knop:

Handleiding

Speciaal voor de sponsoren van ADO is er een handleiding gemaakt om snel en makkelijk te kunnen uitnodigen met Tckl. Klik op onderstaande knop om de handleiding te downloaden:

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal vragen met betrekking tot het gebruik van Tckl die we vaak horen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op en we helpen je graag persoonlijk verder!

Moeten mijn gasten een Tckl account aanmaken?

Nee. Als je iemand uitnodigt via Tckl hoeft een gast alleen maar aan te geven of hij je uitnodiging accepteert of afwijst. Na accepteren krijgt hij duidelijk in beeld dat hij is toegevoegd aan de gastenlijst. Vervolgens is er de optie om ook een account te maken, indien je gast wil zien welke andere (openbare) gasten er komen en via een Tckl account bij zijn tickets wil kunnen, maar dit is optioneel. Tickets worden altijd gewoon via de mail verzonden, hier is geen account voor nodig.

Moet ik mijn tickets nog uitprinten?

Zowel toegangstickets als parkeerkaarten kunnen vanaf de telefoon worden gescand bij het Cars Jeans Stadion. Zorg wel dat je tickets al gedownload zijn op je smartphone, zodat je geen last hebt van eventueel traag internet bij het stadion.

Als je een barst hebt op je beeldscherm, of je beeldscherm niet fel genoeg kan, kan dit problemen geven met inchecken vanaf je telefoon. In dat geval kun je beter je tickets van tevoren uitprinten.

Kan ik iemand tickets geven zonder hem via Tckl uit te nodigen?

Je vindt al je tickets voor de wedstrijden van ADO Den Haag terug in het Tckl account van je organisatie. De makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat iemand zijn tickets ontvangt is door hem uit te nodigen, of direct op de gastenlijst te plaatsen. Zo weet je precies wie welk ticket heeft ontvangen en voorkom je dat meerdere mensen hetzelfde ticket krijgen. Wil je toch iemand tickets geven zonder hem toe te voegen aan je gastenlijst, dan kun je twee dingen doen:

1. Voeg de tickets toe aan de uitnodiging van iemand van jouw organisatie die naar de wedstrijd gaat (extra gasten) en stuur de tickets buiten Tckl om naar de betreffende persoon;

2. We raden het af, maar het is mogelijk om tickets uit Tckl te halen zonder ze binnen Tckl aan een gast te koppelen. Wil je dit toch doen? Ga dan via Invite naar de betreffende wedstrijd en klik op Tickets aan de linkerkant (op desktop). Klik op een ticket en download het, zodat je het daarna kunt doorsturen. Let op: doe dit alleen als je niemand uitnodigt via Tckl! Anders is de kans groot dat iemand een ticket krijgt toebedeeld dat je ook al buiten Tckl om hebt verstrekt aan een gast.

Kan ik zien welke gast welk ticket heeft gekregen?

Ja, dit kun je makkelijk terugvinden.

Op de desktop:
Klik vanuit het menu Invite op de betreffende wedstrijd. Hier zie je per wedstrijd in het zijmenu ‘Tickets’ precies welke tickets er allemaal beschikbaar zijn, en aan welke gasten ze zijn verzonden.

Op je mobiele telefoon:
Klik vanuit het menu Invite op de betreffende wedstrijd. Helemaal onderaan staat een link: “Bekijk alle tickets”. Klik op de link en je ziet het overzicht van je tickets, en de gasten waaraan ze gekoppeld zijn.

Heb je al gasten op je lijst, maar zijn de tickets nog niet gekoppeld? Geen zorgen: dit gebeurt standaard pas vanaf 7 dagen voordat de wedstrijd begint.

Hoe weet ik of mijn uitnodigingen aankomen?

Op de desktop kun je per uitnodiging zien wat de status is van de mail. Klik op de status voor meer details en uitleg over wat deze status inhoudt.

Hoe zit het met de AVG? Wordt de privacy van mijn gasten goed geborgd?

Tckl is volledig in lijn met de Europese regelgeving rondom privacy en bescherming van persoonsgegevens. Het belangrijkste hierbij is dat je gast zelf de controle heeft over zijn of haar zichtbaarheid binnen het systeem. Zo is het mogelijk om helemaal geen account aan te maken en toch gewoon je tickets te ontvangen, maar ook als je wel een account maakt kun je volledig anoniem in het systeem zitten. De uitnodigende organisatie weet dan alleen de essentiële informatie die al bekend was bij de uitnodiger (naam en mailadres) en die nodig is om je gastenlijst te kunnen beheren en te kunnen communiceren met je gast.

Gebruikers van Tckl kunnen op ieder moment hun privacy-instellingen aanpassen of hun account verwijderen, waarna alle data wordt geanonimiseerd. Doordat het beheer van de persoonsinformatie bij de persoon zelf ligt, weet je dat je als uitnodiger altijd goed zit qua AVG binnen Tckl.

Kan ik tickets bijbestellen?

Bij je sponsorship bij ADO Den Haag hoort een standaardcapaciteit. Als je deze capaciteit volledig hebt gebruikt kun je niet meer uitnodigen en verdwijnt de blauwe uitnodig-knop. Hiervoor in de plaats komt een oranje knop, waarmee je tickets kunt bijbestellen. Klik erop en geef per tickettype aan hoeveel je er wilt bijbestellen. Je verzoek komt direct bij ADO Den Haag binnen, waarna deze wordt beoordeeld. De tickets zullen automatisch worden toegevoegd aan je Tckl account zodat je weer mensen kunt uitnodigen. Je ontvangt de factuur voor de extra tickets van ADO Den Haag.

Kan ik iemand anders laten uitnodigen voor de seats van mijn account?

Je kunt mensen toevoegen aan het team van je organisatie-account. Iedereen die onderdeel is van je team kan mensen uitnodigen voor de wedstrijden waarvoor je tickets hebt. Om iemand toe te voegen aan je team ga je naar Instellingen en klik je op Team. Klik op de knop ‘Nieuw teamlid’ en nodig de persoon uit. Je kunt ervoor kiezen om iemand beheerder te maken, zodat hij ook andere mensen kan toevoegen aan het team en basisinstellingen van je organisatie in Tckl kan aanpassen. Als je de persoon gewoon als Teamlid toevoegt kan hij of zij alleen uitnodigen voor de wedstrijden in het menu Uitnodigen.

Tips

Begin vroeg met uitnodigen

Agenda’s raken snel vol, en dan is het vaak wie het eerst komt, het eerst maalt. Graag geziene gasten worden vaak door meerdere sponsors uitgenodigd, dus zorg dat je de eerste bent! Voor de minder populaire wedstrijden zullen je seats beter gevuld zijn als je de uitnodigingen al vroeg verzendt.

Download de gratis app

Voor het uitnodigen is het gebruik van een desktop overzichtelijker dan wanneer je dit vanaf je telefoon doet, maar als je snel tussen de bedrijven door iemand wilt uitnodigen dan is de Tckl app ideaal. De app is geoptimaliseerd voor ‘snel uitnodigen’, wil je uitgebreide informatie en alle mogelijkheden, ga dan via een desktop naar app.tckl.nl.

Gebruik een moderne browser

Veel applicaties die proberen te voldoen aan de moderne standaarden worden niet 100% ondersteund door verouderde browsers zoals Internet Explorer. Het kan daarom zijn dat als je browser verouderd is, Tckl niet helemaal goed werkt. Is dit het geval? Download dan gratis een nieuwe browser zoals Google Chrome.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.